Halloween 2023 – konkurranser og inspirasjon til årets allehelgensdagHalloween 2023 – konkurranser og inspirasjon til årets allehelgensdag

Halloween hos Outland: Anbefalt lesestoff, spill, pynt og klær til den skumleste måneden i året!

Det er ingen hemmelighet at Halloween 💀 🎃 er en feiring med en spesiell plass hos Outland. Her hos oss har vi alle våre små og store ritualer i forbindelse med Spooky Season, hvor skummelt lesestoff, spooky brettspill, spiritisme og okkult dekor står sentralt i markeringen.


Utforsk en verden av skrekk og spenning med våre håndplukkede anbefalinger av grøssende lesestoff. Gjør deg klar til å dykke inn i marerittaktige historier og mystiske eventyr som vil sende frysninger nedover ryggen. 👀 👻 

Det er ingen hemmelighet at Halloween er en feiring med en spesiell plass hos Outland. Her hos oss har vi alle våre små og store ritualer i forbindelse med Spooky Season, hvor skummelt lesestoff, spooky brettspill, spiritisme og okkult dekor står sentralt i markeringen.

Utforsk en verden av skrekk og spenning med våre håndplukkede anbefalinger av grøssende lesestoff. Gjør deg klar til å dykke inn i marerittaktige historier og mystiske eventyr som vil sende frysninger nedover ryggen.

Få dobbel medlemsrabatt på Final Girl utvidelser!Få dobbel medlemsrabatt på Final Girl utvidelser!
Five Nights at Freddy'sFive Nights at Freddy's

Five Nights at Freddy's (FNaF) er et ganske unikt fenomen, hvor videospillet baserer seg på grøss og skrekk rettet mot alderen 12 år og oppover.

 

FnaF fokuserer seg på intense øyeblikk og “jump scares”, uten blod og gørr. FNaF-produkter er svært populære hos oss i Outland, og vi gleder oss masse til kinofilmen kommer i oktober.

 

Ungdom | Horror og Grøss | Paperback | Engelsk

Things Have Gotten Worse Since We Last SpokeThings Have Gotten Worse Since We Last Spoke

Fra Bram Stoker Award-finalisten Eric LaRocca er dette vakkert skrevet skrekk fra en av sjangerens mest banebrytende forfattere.

 

Tre mørke og urovekkende skrekkhistorier, inkludert den virale sensasjonshistorien om besettelse, Things Have Gotten Worse Since We Last Spoke. For fans av Kathe Koja, Clive Barker og Stephen Graham Jones. Vinner av Splatterpunk Award for beste novelle.

 

Voksen | Horror og Grøss, LGBT | Paperback | Engelsk

Night EatersNight Eaters

Det har gått fire måneder siden natten med død og kaos der en mislykket demon-seanse avslørte Ting-tvillingenes uvanlige familiebakgrunn. Siden den gang har Milly og Billy prøvd å utforske sine nye krefter, og en ting blir åpenbart:

 

Ting-familien er en del av en mye større overnaturlig verden, og noe i den verdenen er veldig, veldig galt.

 

Voksen | Horror og Grøss, Fantasy | Paperback | Engelsk

Johanne anbefaler: Topp 10 brettspill som gir gåsehudJohanne anbefaler: Topp 10 brettspill som gir gåsehud
Final Girl: klarer du å overleve i en skrekkfilm helt alene?Final Girl: klarer du å overleve i en skrekkfilm helt alene?

Final Girl: klarer du å overleve i en skrekkfilm helt alene?

Final Girl er et brettspill for en spiller og følger en svært kjent oppskrift fra skrekkfilmer, hvor man tar på seg rollen som en kvinnelig hovedperson som må unngå og drepe morderen som jakter på deg.

Bli kjent med Wicca-bevegelsen, tarot og spiritismebrett!Bli kjent med Wicca-bevegelsen, tarot og spiritismebrett!

Bli kjent med Wicca-bevegelsen, tarot og spiritismebrett!

Mange er nysgjerrige på hva det vil si å være en moderne heks, og hva wicca-religion er. Hold et åpent sinn, og les videre for å finne ut om dette kan være noe for deg. Tarot-kort, spiritismebrett og wicca-religion har de siste årene blomstret opp i populærkulturen som aldri før.

6 skumle grøsserbøker til Halloween6 skumle grøsserbøker til Halloween

6 skumle grøsserbøker til Halloween

Bøker hører høsten til, det er noe alle vet. Og nå som Halloween lusker like rundt hjørnet setter mange av oss pris på noen ordentlige grøsserbøker for å komme i riktig stemning. Årets definitive leseliste for alle dere med en affinitet for skumle bøker, her er den.