Gave til deg selv eller andre?

Kjøp gavekort fra Outland!

Outland har veldig mye spennende og det er ikke alltid like lett å finne en bestemt gave til den man er glad i – da er kanskje et gavekort løsningen? Gavekort funker også knallbra som et bidrag til en større gave. Eller kanskje du bare er litt sent ute med gaven? Våre digitale gavekort kan benyttes i vår nettbutikk og i alle våre fysiske butikker.

Kjøp et digitalt gavekort fra Outland og motta det på e-post etter få minutter.

Velg et motiv som du vil ha på gavekortet

Sjekk saldo

Ønsker du å vite hvor mye som gjenstår på ditt gavekort? Klikk på lenken under for å sjekke saldo på ditt gavekort.

Kundeservice

Om man har kjøpt et gavekort i en av våre butikker, og ønsker å benytte dette i nettbutikken, må man skrape feltet på baksiden av kortet og fylle inn nummeret når du kommer til kassen i nettbutikken.

Opplever du problemer med gavekort? Ta kontakt med oss på nettbutikk@outland.no, så hjelper vi deg.

Vilkår for gavekort fra Outland

Gavekort fra Outland kan kjøpes fysisk over disk i våre butikker, i form av plastkort, eller som elektroniske gavekort som sendes via e-post. Nedenfor finner du gjeldende vilkår for både fysiske og elektroniske gavekort.

Kjøp og påfyll (lading) av gavekort

  • Alle elektroniske gavekort lades ved kjøp, og kan lades med opptil 20.000 kroner.
  • Et gavekort har en minstesum på 50 kroner.

Gyldighetsdato (varighet) på gavekort

  • Gavekort fra Outland, både fysisk og elektronisk, er gyldige i to (2) år fra kjøpsdato.
  • Fysiske gavekort, kjøpt i butikk, er gyldige fra det tidspunktet kortet aktiveres og lades med ønsket beløp.
  • Gyldighetsperioden til et gavekort kan ikke forlenges.
  • Gyldigheten til gavekort kan kontrolleres på nettsiden https://giftcard-webshop.aws.awardit.com/no/shop/outland/ etter gavekortet er aktivert.

Hvordan betale med gavekort?

Alle gavekort fra Outland har en unik 16-sifret kode samt en femsifret PIN-kode som oppgis ved betaling. På plastkortet skraper man frem PIN-koden på baksiden. For elektroniske gavekort på e-post oppgir du telefonnummeret sammen med den femsifrede sikkerhetskoden. Du trenger ikke å bruke hele beløpet på én gang. Resterende beløp blir stående på gavekortet.

Om du har betalt med gavekort og deretter kansellerer bestillingen, vil du få en eventuell tilbakebetaling i form av et nytt gavekort.

Tapt gavekort

  • Et tapt gavekort vil ikke erstattes av Outland.
  • Gavekort på e-post som har blitt slettet kan erstattes. Kontakt Outlands kundeservice med nummeret på gavekortet og sikkerhetskoden. Dette forutsetter at gavekortet er gyldig.

Feilaktige opplysninger

  • Et gavekort vil aldri kunne byttes mot kontanter.

Gavekort fra Outland er upersonlig, og vi kan ikke ta ansvar for gyldigheten av gavekort som selges brukt. Outland kan ikke garantere at et gavekort er ekte og gyldig om det er kjøpt brukt.

Personopplysninger

Merk at personopplysninger oppbevares kun så lenge gavekortet er gyldig.

 

Elektroniske gavekort håndteres av Retain24 som er Outlands samarbeidspartner og leverandør av teknisk løsning for håndtering av gavekort.