Meld deg på vårt nyhetsbrev - OutlandMeld deg på vårt nyhetsbrev - Outland

Bli med i vår hemmelige klubb

 

Meld deg på Outlands nyhetsbrev for å være blant de første som får høre om våre nye kampanjer og nyheter, og bli tilsendt unike tilbud - bare til deg!

 

* indicates required
/ / ( dd / mm / åååå )
Ønsker du også å motta egne nyhetsbrev om

Merk for å samtykke til å motta e-post fra oss

Du kan avslutte abonnementet når som helst, gjennom lenken du finner nederst i e-postene våre.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Nyhetsbrev fra Outland

Etter lanseringen av Outland kundeklubb i 2022 ble Outlands nyhetsbrev en del av fordelene ved å være medlem av kundeklubben. Ved innmelding i kundeklubben godtar alle medlemmer at Outland kan sende de kommunikasjon via e-post, som en del av et aktivt samtykke. Samtidig legges alle nye medlemmer til listen over mottakere for nyhetsbrev.


Medlem av kundeklubben, men ønsker ikke nyhetsbrev?

Alle registrerte medlemmer av Outlands kundeklubb kan enkelt logg inn på www.outland.no og gå til Min Side, hvor du finner muligheten for å melde deg av vårt nyhetsbrev.


Merk at Outland fremdeles kan sende deg e-post som er relevant til ditt medlemskap selv om du velger å ikke lenger abonnere på vårt nyhetsbrev. Om du ikke lenger ønsker noen form for kommunikasjon fra Outland, må du melde deg ut og slette ditt medlemskap i kundeklubben.

“Originale” nyhetsbrevabonnenter


Ikke medlem av kundeklubben, men mottar nyhetsbrev?

Før lanseringen av Outlands kundeklubb kunne alle melde seg på som mottaker av Outland nyhetsbrev via www.outland.no. Om du ikke er medlem av Outlands kundeklubb, men mottar ukentlige nyhetsbrev, betyr det at ditt originale nyhetsbrevabonnent er videreført etter lanseringen, og i en overgangsperiode vil du fortsatt motta nyhetsbrev selv om du ikke er medlem.


Om du ønsker å bli medlem av Outlands kundeklubb, kan du klikke her for å registrere deg og “oppgradere” ditt nyhetsbrevabonnent til å basere seg på dine interesser.


Om du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra Outland, kan du ta kontakt med vår kundeservice på e-post kundeservice@outland.no og vi vil fjerne din e-post fra våre lister.


Merk at alle originale nyhetsbrevabonnenter som ble videreført etter lanseringen, vil kun motta nyhetsbrevet i en begrenset periode grunnet våre rettningslinjer for personvern og aktive samtykker. Originale abonnenters e-poster vil slettes fra våre systemer etter en gitt periode.