Nyhetsbrev og e-post fra Outland

Snarveier til avmelding fra Outlands nyhetsbrev


Kundeklubbmedlem

Som medlem i kundeklubben samtykker du til e-post fra Outland med informasjon, tilbud og kampanjer relevant til ditt medlemskap. Samtykke til kommunikasjon via e-post er en forutsetning for å være medlem, da vi trenger dette samtykket for å kunne sende deg relevant informasjon via e-post.

Jeg er medlem, men ønsker ikke lenger ukentlig nyhetsbrev

Selv om det ukentlige nyhetsbrevet er en del av fordelene ved å være medlem, er det mulig å melde seg av dette.

  1. Logg deg inn på Min Side
  2. Velg Nyhetsbrev fra menyen på Min Side
  3. Fjern avhukningen ved siden av Ukentlig nyhetsbrev


Vennligst merk at du fremdeles kan motta sporadisk kommunikasjon fra Outland selv om du melder deg av det ukentlige nyhetsbrevet. Dette kan være informasjon relatert til dine interesser, unike medlemskupp, konkurranser og informasjon om ditt medlemskap.

Les også: Outland kundeklubbs medlemsvilkår

Originalt nyhetsbrevabonnent

Om du ikke er medlem av Outlands kundeklubb, men likevel mottar ukentlige nyhetsbrev, betyr det at du tidligere opprettet et abonnent på nyhetsbrev fra Outland. Tidligere var dette mulig å gjøre flere steder på outland.no.


Som en del av en opprydding i våre lister, vil vi i løpet av første del av 2023 slette alle originale nyhetsbrevabonnenter fra våre lister. Om du ønsker å fortsatt motta vårt nyhetsbrev i fremtiden, kan du bli medlem av Outland kundeklubb.


Jeg er ikke medlem, og ønsker ikke lenger ukentlig nyhetsbrev

Send en e-post til kundeservice@outland.no og vi vil fjerne din e-postadresse fra våre lister.