Tre brettspill på norsk fra Outland forlagTre brettspill på norsk fra Outland forlag

Tre brettspill på norsk fra Outland forlag

Høsten er stort sett over, og julen like rundt hjørnet - og hva er vel bedre romjulsunderholdning enn rykende ferske brettspill for hele familien? Outland forlag gir ut tre brettspill på norsk.

Juleroen har senket seg, snøen faller utenfor, og juletreet lyser opp rommet. Med noe varmt i koppen og pepperkakene fordelt kan familien samles rundt spillbordet med de nyeste tilskuddene til brettspillsamlingen. 

 

2020 har vært et rart år - mange har tilbragt litt for mye tid med familien mens andre har hatt for mye tid alene. Uansett om du har behov for litt pusterom eller tid med andre, er gode brettspill alltid en perfekt romjulsaktivitet.

 

Outland forlag kan nå by på hele tre brettspillnyheter på norsk denne julen. Dette er perfekte julegavene til både nybegynnere og erfarne brettspillentusiaster, og kan nytes av familier, vennegjenger, ja til og med solospillere.

Slide QuestSlide Quest

Slide Quest

Familiespillet Slide Quest er et samarbeidsspill som garanterer moro for hele familien. Her må dere jobbe sammen om å få en rullende ridder trygt gjennom brettene, og slå ut skurken.

 

Kongeriket i Slide Quest har blitt invadert! Nå er det opp til en heroisk ridder å redde verden, og han trenger deres hjelp. Sammen må dere manøvrerer ridderen gjennom feller og farer, ved å vippe på brettet fra hver sin ende. Målet er å få ridderen helskinnet fram gjennom alle brettene og slå skurken!

 

Spillmekanismen minner på mange måter om det klassiske kulespillet Labyrint, der målet er å balansere en ball gjennom en labyrint fylt med farefulle hull. På samme måte skal den rullende ridderen manøvreres trygt gjennom hvert av spillets brett i Slide Quest. Ikke bare er det hull som må unngås, men også dynamitt, skurker, og gjerder.

 

Sjanger: Familiespill / Samarbeidsspill

Antall spillere: 2-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 6+               

Spilletid:15-45 minutter

 

Bestill Slide Quest her.

CartographersCartographers

Cartographers: A Roll Player Tale

Alle med sansen for eventyr vil ha stor glede av Cartographers. Spillets helt er noe så uvanlig som en kartograf. Dronningen har beordret at landområdene i nord skal gjenerobres! Som den kongelige kartograf sendes du ut for å kartlegge landet og samle kongeriket - på kartet.

 

Dronningen har prissatt de ulike områdene og det gjelder å få de mest ettertraktede områdene på kartet for vinne flest stjerner. Spillet er strukturert i fire årstider. For hver årstid tegner spillerne opp kartet sitt og får utdelt stjerner - den som sitter igjen med flest stjerner innen vinteren er over kåres til vinneren!

 

Cartographers er en del av det såkalte Roll Player-universet. Dette er en middelaldersk verden hvor flere frittstående spill finner sted, blant annet Roll Player, Lockup - og nå, Cartographers.

 

Sjanger: Strategispill

Antall spillere: 1-9

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 10+               

Spilletid: 30-45 minutter

 

Bestill Cartographers her.

Chronicles of CrimeChronicles of Crime

Chronicles of Crime

Hvor mange ganger har du ropt til TV-en fordi du vet hvem morderen er, mens de på den andre siden fortsatt er like uvitende? Nå har du muligheten til å være detektiven, og løse krimgåten! Ved hjelp av en app, byr Chronicles of Crime på en rekke ulike scenarier og løsninger som endrer seg for hver gang du spiller - offeret i et scenario kan plutselig være morderen i det neste!

 

Chronicles of Crime kan enten spilles alene, eller sammen med familien eller vennegjengen. Ved hjelp av appen som følger med, velger dere det scenariet dere ønsker å spille, og følger historien og sporene dit de leder. Brikkene er deres medhjelpere og vitner, som sitter på ledetråder som kan føre frem til løsningen på krimgåten - og morderen!

 

Det unike med Chronicles of Crime er at det kan spilles både i grupper og alene med like stor underholdningsverdi. Brikkene har hver sin QR-kode som kan skannes for å avdekke spor som leder deg til løsningen på mysteriet. Målet med spillet er å løse krimgåten og fange morderen raskest mulig.

 

Sjanger: Samarbeidsspill

Antall spillere: 1-4

Språk: Norsk

Aldersgruppe: 14+

Spilletid: 60-90 minutter

 

Bestill Chronicles of Crime her.