Chronicles of Crime (NOR-FIN)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2018
  • Forlag: Outland Forlag

Et ganske gøy og svært intuitivt detektiv-spill, som spilles ved hjelp av medfølgende app - brikkene har nemlig QR-koder på undersiden som kan hjelpe spillerne med å oppdage ledetråder og spor, for så til slutt å avsløre morderen. Det som også er fint med dette spillet er at det finnes ikke bare ett scenario, men mange, og hver runde føles unike. Det kan spilles alene, eller med flere, og varer ikke altfor lenge.

- Fredrik, Outland Oslo.

kr  359,10

Ikke medlem

kr  399

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Hvor mange ganger har du ropt til TV-en fordi du vet hvem morderen er? Nå har du muligheten til å være detektiven og løse krimgåten! Ved hjelp av VR-briller og en app byr spillet på en rekke ulike...

Hvor mange ganger har du ropt til TV-en fordi du vet hvem morderen er? Nå har du muligheten til å være detektiven og løse krimgåten! Ved hjelp av VR-briller og en app byr spillet på en rekke ulike scenarioer og løsninger som endrer seg for hver gang du spiller - offeret i et scenario kan plutselig være morderen i et annet. Dette gir deg muligheten til å spille spillet flere ganger med helt ulike opplevelser.

 

Chronicles of Crime kan enten spilles alene eller sammen med vennegjengen. Ved hjelp av appen som følger med velger spillerne seg det scenarioet de ønsker å spille og følger historien. Brikkene er spillernes hjelpere og vitner som sitter på ledetråder som kan føre frem til løsningen på krimgåten - og morderen! 

SKU
7073021000017
Detaljer
SKU 7073021000017
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere David Cicurel
Format Grunnsett
Språk Norsk Bokmål
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 60 - 90 minutter
Antall Spillere 1 - 5
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver Outland Forlag
Mekanikk Historiefortelling
Illustratør David Cicurel, Matijos Gebreselassie, Mateusz Komada, Katarzyna Kosobucka
Andre produkter du kanskje vil like?