Så den store fuglen ikke tar deg

pris på nett

379 kr

pris i butikk

379 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Science-Fiction
  • Forlag: Press
I en fjern fremtid hvor menneskeheten står på randen av utryddelse, iverksettes et desperat, verdensomspennende prosjekt: For å stimulere fremveksten av nye menneskeslag isoleres verdens...

En lettlest, morsom og snål dystopisk sci-fi om hva det vil si å være menneske. Hvert kapittel blir sett fra et nytt perspektiv, og utover i boken veves det sammen til et helhetlig bilde av denne underlige verdenen vi befinner oss i. Alt fortalt med Kawakamis rolige og varme fortellerstemme. En tankevekkende bok som gir rom for å reflektere. Anbefales!

Hege, tegneserieansvarlig, Outland Oslo

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Så den store fuglen ikke tar deg 1
Så den store fuglen ikke tar deg 1

I en fjern fremtid hvor menneskeheten står på randen av utryddelse, iverksettes et desperat, verdensomspennende prosjekt: For å stimulere fremveksten av nye menneskeslag isoleres verdens befolkninger og forhindres i å ha kontakt med hverandre.

Så den store fuglen ikke tar deg er en grenseløst ambisiøs og samtidig forbausende jordnær roman der Hiromi Kawakami på sitt urokkelig stillfarne vis utfordrer ideen om en menneskehet i evig vekst. Ulike fortellerstemmer veves sammen og viser oss en uoversiktlig fremtid der menneskeheten må forsone seg med å ikke lenger være naturens midtpunkt.

 

"Så den store fuglen ikke tar deg er en smart og kompleks fortelling, med mye tørrvittig humor. Magne Tørrings norske oversettelse ser ut til å yte originalen rettferdighet" -Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

SKU
9788232803897
Sjangere: Science-Fiction
Detaljer
SKU 9788232803897
Antall Sider 262
Språk Norsk Bokmål
Sjanger Science-Fiction
Format Hardcover
Utgiver Press
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Hiromi Kawakami
Avansert Format Hardcover
Aldersgruppe Voksen