Ravneringene: Samleutgave i boks

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Gyldendal
kr  899,10

Ikke medlem

kr  999

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Dette er en eksklusiv og særpreget utgave i begrenset opplag. Bokboksen inneholder en samleutgave av alle bøkene i Ravneringene-trilogien, samt bøkene Hirkas urteguide, Umoni språkbok og Historien...
Ravneringene: Samleutgave i boks 1
Ravneringene: Samleutgave i boks 1 Ravneringene: Samleutgave i boks 2

Dette er en eksklusiv og særpreget utgave i begrenset opplag. Bokboksen inneholder en samleutgave av alle bøkene i Ravneringene-trilogien, samt bøkene Hirkas urteguide, Umoni språkbok og Historien om Ravneringene. I tillegg er dette med i boksen: tre kart trykket på lin, bokmerker, samlekort, et nummerert sertifikat og et Ulvetann-smykke. Alt er designet av forfatteren selv.

Ravneringene er en original og velskrevet fantasyserie på norrøn grunn. Den første boken Odinsbarn ble sluppet høsten 2013, og ble en kritikerrost bestselger. Boken ble nominert til Bokhandlerprisen, som den første fantasyboken noensinne. Også bok to og tre i serien – Råta (2014) og Evna (2015) – ble nominert til Bokhandlerprisen. Serien er prisbelønt og solgt til elleve land.

Bokboksen er en lekker gavepakke til alle fans som vil utforske Ravneringene-universet ytterligere. Innholdet har de selv vært med på å bestemme.

SKU
9788205496941
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788205496941
Språk Norsk Bokmål
Serie Ravneringene
Sjanger Fantasy
Format Hardcover
Utgiver Gyldendal
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Siri Pettersen
Avansert Format Hardcover