Ekstrabanen Boomer Bill-Bombardement

pris på nett

399 kr

pris i butikk

399 kr
 • Format: Boks
 • Slippdato: 1. aug. 2020
 • Forlag: LEGO
Anbefalt alder: 7+ Antall deler: 132 LEGO® Super Mario™ fans kan gi seg i kast med en spinnvill utfordring med Ekstrabanen Boomer Bill-bombardement (71366). En flott gave som barn kan bruke for å...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Ekstrabanen Boomer Bill-Bombardement 1
Ekstrabanen Boomer Bill-Bombardement 1 Ekstrabanen Boomer Bill-Bombardement 2 Ekstrabanen Boomer Bill-Bombardement 3

Anbefalt alder: 7+
Antall deler: 132

LEGO® Super Mario™ fans kan gi seg i kast med en spinnvill utfordring med Ekstrabanen Boomer Bill-bombardement (71366). En flott gave som barn kan bruke for å utvide LEGO Super Mario startbanen sin (71360). Dette samlerlekesettet inneholder en spinner med to «flygende» Boomer Bill-figurer og en plattform som snurrer rundt og har to vanskelighetsgrader (med eller uten knotter). En fiendtlig Shy Guy figur og en Super Mushroom gir enda flere gameplay-alternativer.

Gøyal app
LEGO Super Mario gratisappen inneholder intuitive Instructions PLUS med smarte visningsverktøy som gjør det lettere og enda morsommere å bygge modulen. Appen inneholder tips om forskjellige måter å bygge om og leke på og er en trygg plattform, hvor barn kan utveksle ideer med andre Mario-fans.

Action og konkurranse
Med de inspirerende LEGO Super Mario lekesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene gir fans muligheten til å bygge egne nivåer som de kan spille alene eller i konkurranse med venner og familie.

 • Barn liker den hurtigspinnende myntsamler-utfordringen de kan lage med Ekstrabanen Boomer Bill-bombardement (71366) for å få ekstra action i LEGO® Super Mario™ startbanen På eventyr med Mario.
 • Dette unike lekesettet inkluderer en roterende plattform til LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med), en spinner med to «flygende» Boomer Bill-figurer, en Shy Guy figur og en Super Mushroom som får fart på gameplayet.
 • Plattformen har en side med knotter og en side som er glatt, og spilleren plasserer LEGO® Mario™ (figuren følger ikke med) på ønsket side. Den glatte er den vanskeligste. Hvor mange ganger kan spilleren få LEGO Mario til å snurre rundt før han faller av eller Boomer Bill-figurene slår ham av?
 • Denne kreative LEGO® leken består av 132 deler og er en gøyal bursdags- eller feriegave for barn fra sju år og oppover, som kan tilpasse startbanen På eventyr med Mario (71360) med egne, unike nivåer.
 • I sin opprinnelige form er dette modulære lekesettet over 11,5 cm høy, 24 cm bred og 20 cm dyp, og det kan bygges om og kombineres med startbanen og andre ekstrabanesett på mange måter.
 • Ekstrabanesettet er batteriløst – det kan brukes sammen med LEGO® Mario™ figuren fra startbanen for et enda mer actionfylt gameplay.
 • Med LEGO® Super Mario™ gratisappen får barn byggeinstruksjoner, tøffe, digitale visningsverktøy og inspirasjon til hvordan de kan leke. Du finner en liste over kompatible Android- og iOS-enheter her: LEGO.com/devicecheck.
 • Med de kreative LEGO® Super Mario™ lekebyggesettene kan barn leke med hele familiens videospillfavoritt i virkeligheten. Med settene kan barn utvide og bygge om baner for å lage utallige nye utfordringer de kan takle alene eller sammen med venner og familie.
 • LEGO® byggeklossene kan settes sammen og tas fra hverandre helt uten superstjernekrefter! Klossene oppfyller bransjens strengeste standarder, noe som gjør dem lette å sette sammen og gir solide modeller.
 • LEGO® byggeklosser og deler testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at denne samlerbyggeleken oppfyller de strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.
 • Dette settet tilbyr digitale byggeinstruksjoner. Nå er det lett å følge trinnene på mobilenheten din, eller du kan laste ned en PDF av den trykte byggeveiledningen. Klikk på Byggeinstruksjoner-knappen nederst på denne siden for å finne og laste ned instruksjonene.
SKU
5702016618457
Detaljer
SKU 5702016618457
Opprinnelsesland : Danmark
Serie LEGO Super Mario
Format Boks
Utgiver LEGO