Free RPG Day hos Outland!

«Free RPG Day?! Aldri hørt om!»

 

Lørdag 23. juli, 2022, feires Free RPG Day i hele Europa. Det blir en hel dag dedikert til å hylle rollespill og rollespill-kultur!

 

På denne dagen kan du vente deg konkurranser og premier, gode tilbud på nett og i butikk, gratis rollespill-stæsj, og ikke minst rollespilling!

 

OBS! I år har de gratis rollespillheftene vi skal gi bort blitt forsinket under den lange reisen til butikkene, og vi har fått den triste beskjeden om at heftene ikke kommer i tide til dagens feiring. Vi feirer fortsatt med andre aktiviter og vil varsle på alle våre sosiale platformer når heftene kan plukkes opp i din lokale Outlandbutikk.

 

Hos Outland har Free RPG Day hatt en større og lengre tradisjon i enkelte butikker, men vi ønsker på sikt at dette skal bli en godt etablert tradisjon i hele landet. Hør med din nærmeste Outland-butikk hvordan de har tenkt til å feire dagen.

 

Trykk her for å melde deg på rollespill i Oslo-butikken!

Hva er Free RPG Day?

«Hæ?! Blir det gitt bort gratis stæsj?!»

Når en butikk ønsker å arrangere Free RPG Day, så står de ganske fritt til å forme dagen som de vil og hva den skal inneholde. Men det man kan vente seg å få gratis på Free RPG Day er helt nye, og aldri før utgitte, rollespill-moduler.  Det vil si hefter med for eksempel quick start rules og quick start adventures til både godt etablerte og helt nye rollespill.

Sjekk ut Outlands podcast: Rollespill Spesial | Outland Mellom Hyllene | Podcast

«Ja, ja, men du sa gratis. Er det liksom bare pamfletter med obskure rollespill trykt opp en gammel faksmaskin?».

Det vil være godbiter fra en hel rekke selskaper. Både store og små. Eksempler på tidligere samarbeidspartnere er Paizo (Pathfinder og Starfinder), Wiz Kids (miniatyrer), Q Workshop (terninger), SFG (Epic Encounters) og Modiphius (Vampire: The Masquerade, Dune & The One Ring) for å nevne noen.

Hvorfor finnes Free RPG Day?

«Kan’ke du fortelle meg et eventyr a’?».

For lenge, lenge siden (2007), i et land langt borte (USA), ble Free RPG Day arrangert for aller første gang

Inspirert av Free Comic Book Day, så oppdaget ringrever innen amerikansk rollespill-bransje en mulighet til å løfte frem og vise bredden innen rollespill. Det var en suksess allerede det første året det ble arrangert, og hvert år blir nye og spennende produkter, fra både små og store produsenter, distribuert til over 500 butikker verden rundt.


Det er mange små selskaper som lager rollespill-produkter av god kvalitet, som med Free RPG Day når ut raskere, og til et mye større publikum, enn hva de ville fått til på egenhånd.

«Woo-hoo, blir alle tiders!»

Vi møtes til spill og moro på årets største rollespill-begivenhet hos Outland.

Starte med rollespill? Sjekk våre tips!