VÅRE BUTIKKER

Outland Bergen

Selv om Outland er en kjede og vi har mange butikker rundt om i landet, bærer alle de forskjellige avdelingene et preg av egenart. I Outland Bergen får vi mye skryt fra kunder på vårt brede utvalg og at de føler at de alltid finner noe de liker hos oss.

 

Her kan du finne en av de største brettspillsamlingene i Norge, og et godt og variert utvalg av kvalitetsbøker, såvel som store mengder samleobjekter og merchandise fra alle slags tv-serier og filmer. I tillegg til dette har vi også en av de største og beste samlingene av LEGO i hele landdet.

 

Vi har jevnlige arrangementer med både Magic: The Gathering og Pokemon, Dungeons & Dragons, og brettspill-demoer.

 

Hos oss prøver vi alltid å gi kundene den beste servicen de kan få. Våre ansatte sitter med en utrolig mengde kunnskap om alt som inngår i vår butikk, enten det er kortspill, brettspill, bøker, tegneserier eller LEGO, og er alltid forberedt på å dele så mye av den kunnskapen som mulig.

 

Vi har et godt arbeidsmiljø, og det skinner gjennom til kundene med godt humør og en lett prat mellom kunder og ansatte. Kom innom oss for en god samtale, for å møte andre likesinnede, eller få gode anbefalinger for dine nye interesser.

Outland Fredrikstad

I Fredrikstad finner du oss på Torvbyen kjøpesenter i sentrum. Etter å ha hilst på Gollum (eller er det Smeagol?) på vei inn finner du i Fredrikstad-butikken et stort utvalg av alle Outlands varegrupper, fra tegneserier og manga via brettspill til figurer, t-skjorter og andre effekter – samt en stor LEGO-avdeling som blant annet inneholder en mengde spesialsett – og de varene vi ikke har kan vi ofte bestille!

 

Vi har også eget spillrom med et aktivt miljø. Her spilles det jevnlig Magic: The Gathering (både organiserte turneringer og uformell spilling), Dungeons & Dragons Adventurers League, og Warhammer – vi har bord og terreng til utlån! I tillegg arrangerer vi tegnekvelder hvor tegneglade i alle aldre kan komme og dele tips og ideer.

 

Vi som jobber her er engasjerte i det vi driver med, så kom gjerne innom oss for en anbefaling eller bare for å slå av en prat!

Outland Oslo/Storgata

I Storgata i Oslo finner du Outlands unike spesialiserte spill- og turneringsavdeling. Selv om butikken er liten, vil du i overetasjen finne et stort spillokale som fylles med daglige arrangementer og turneringer innen en lang rekke av spillene vi fører.

 

Savner du et konkurransemiljø for det du spiller, besøk oss. Om det ikke finnes allerede, blir vi mer enn gjerne med på å starte det opp.

 

Vi i Outland Storgata kan skryte på oss å være Norges største arrangør av både Dungeons & Dragons Adventurers League, og Magic: the Gathering- og Pokémon prereleaser.

 

Med et mer begrenset produktutvalg enn andre Outland-butikker, må fokuset på våre utvalgte produkter være desto større. Her gir vi unik ekspertise og utvalg innen alle typer miniatyrspill, rollespill, og samlekortspill – i tillegg til at vi er et samlingspunkt for alle de største ekspertene blant våre kunder, som mer enn gjerne vil dele sine hobbyer, og hjelper deg med å komme i gang.

 

Vi har en stor samling løskort av både Magic og Pokémon, med kort som passer til de beste deckene, enten du spiller Standard, Modern, Legacy, eller Commander. I tillegg stiller vi med en mengde populære brettspill til utlåns, som du vil finne til salgs 5 minutter unna, i vår butikk i Kirkegata.

 

Det koster ingenting å spille hos oss, og vi lover å finne plass til deg.

Outland Porsgrunn

Selv om Outland alltid har et variert spekter av faste varegrupper, har hver butikk ofte sine egne forkjærligheter. Hos Outland Porsgrunn vil du oppdage at manga, miniatyrer, og rollespill er vår greie.

 

Vi har nylig flyttet til større lokaler på kjøpesenteret Down Town, med 230 kvadratmeter og et helt nytt spillrom, med blant annet veggpryd fra Bad Art.

 

For øyeblikket har spillrommet en Xenos Escalation-liga gående i Warhammer 40.000, og en Adventurers League i startfasen. Snart arrangerer vi også Magic-turneringer.

 

Kunder forteller oss at vi har et overraskende godt utvalg til å være en av de mindre Outland-butikkene, og vi prøver så godt vi kan å ha litt av alt Outland kan tilby. Vi har løskort fra Magic: The Gathering, LEGO-figurer og -løsvekt, Dungeons & Dragons-figurer og -buttons.

 

Vi prøver alltid å få med oss hva som er populært i de andre butikkene og tar inn deretter og er ikke redde for å kaste oss rundt og endre på avdelingene. Neste steg er å få inn tegnesaker og K-pop. Vi liker rett og slett at kundene våre kan komme innom og plukke med seg hva det måtte være, og at vi samtidig alltid har de mest etterspurte varene.

Outland Porsgrunn er en Jack-of-All-Trades, med hyggelige ansatte, og et avslappet og voksende miljø.

Outland Stavanger

Outland Stavanger er en stor og luftig butikk på over 400m2, som strekker seg over 2 etasjer.

 

Den største avdelingen vår finner du i kjelleren, hvor vi har et rikt innhold av bøker, tegneserier, brettspill, rollespill, kortspill, miniatyrer, tegneutstyr, mat og drikke, effekter og mer.

 

Første etasje av butikken, med tilhørende spillerom, kaller vi «The UpsideDown». Her kan du besøke vår magiske Harry Potter-avdeling, sjekke ut spennende spill, klær, effekter og mye mer. Her er også inngangen til vårt splitter nye spillerom på over 100m2, med plass til over 50 personer.

 

I løpet av uken avholdes det Pokémon-, rollespill-, Magic: The Gathering-, brettspill-, og miniatyr-spilling.

 

For å se timeplanen, eller om du vil komme i kontakt med de som benytter spillerommet kan du sjekke denne gruppen på facebook.

 

Selv om det er plass reservert til nevnte spillgrupper har vi masse plass for drop-in-kunder!

Outland Trondheim

Outland Trondheim bærer stolt og sjarmerende preg av å være kjedens nordligste butikk.

 

Her møtes kundene våre alltid med typisk trøndersk godt humør, glimt i øyet og en helt egen type humor. Samholdet og arbeidsmiljøet er i en klasse for seg selv, og dette reflekteres godt i butikken.

 

Med et helt eget spillrom er Outland Trondheim møtepunktet for folk som spiller samlekortspill, rollespill, og brettspill. For eksempel spilles det Magic: the Gathering, Pokémon, X-Wing, og Dungeons & Dragons Adventurers League fast i ukedagene.

 

Foruten våre andre faste arrangementer, som Magic- og Pokémon prereleaser, Harry Potter Book Night, og Free Comic Book Day, har Outland Trondheim et godt samarbeid med Trondheim Kino, og er ofte å finne på midnattspremierer av nye filmer, samt på stand hos det lokale cosplay-arrangementet Torucon.

Outland Kristiansand

 

Outland Kristiansand pryder seg på god plass til spilling i andre etasje, i tillegg til en mendge spennende og aktuelle varer fra alt innen populærkultur.

 

Blant vareutvalget skinner Outland Kristiansand i figurene, da butikksjef Silje og de andre ansatte prøver og plukke ut figurer som er aktuelle og gode i pris. I tillegg er vår Harry Potter-avdeling en av våre sterkeste punkter, da veldig mange kunder kommer tilbake uke etter uke, for å se eller vise venner alt det spennende som finnes i glasskapene.

 

Vi har også en forkjærlighet for Lovecraft-universet, og arrangerer av og til det vi kaller Arkham Nights, hvor alle og enhver inviteres til spill i andre etasje, hvor vi velger ut kveldens Lovecraft-inspirerte spill, som Arkham Horror LCG, eller Mansion of Madness Second Edition.

 

Utover dette holder Outland Kristiansand, som de fleste andre Outland-butikker, arrangementer innen Pokémon, Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering, Warhammer, og Dungeons & Dragons Adventurers League. Om du er nysgjerrig er det bare å stikke innom for en innføring og hyggelig prat!

Outland Fredrikstad

Brochs gate 8
Ligger i Torvbyen kjøpesenter
1607 Fredrikstad
Tlf: 989 00 450
E-post: fredrikstad@outland.no

Mandag – fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

Outland Kristiansand

Barstølveien 35
Ligger i Sørlandssenteret
4636 Kristiansand
Tlf: 989 00 449
E-post: kristiansand@outland.no

Mandag – fredag: 10.00 – 21.00
Lørdag: 10.00 – 19.00

Outland Porsgrunn

Kulltangvegen 70
Ligger i Down Town kjøpesenter
3921 Porsgrunn
Tlf: 989 00 442
E-post: porsgrunn@outland.no

Mandag – fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 20.00
Søndag: 12.00 – 20.00

Outland Nettbutikk

Tlf: 21 68 85 26
E-post: nettbutikk@outland.no
Mandag – fredag: 09.00-1600

Outland Bergen

Fortunen 4
5013 Bergen
Tlf: 55 31 48 22
E-post: bergen@outland.no

    Mandag – onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag – fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

Outland Oslo

Kirkegata 23
0153 Oslo
Tlf: 22 33 04 10
E-post: oslo@outland.no

Mandag – fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag: 09.00 – 19.00
Søndag: 12.00 – 18.00

Outland Sandvika

F.o.m. 23.02.2019 er Outland Sandvika dessverre stengt. Besøk oss en liten togtur unna, i Kirkegata i Oslo, for mye mer av alt det beste innen populærkultur.

Outland Trondheim

Jomfrugata 4
7011 Trondheim
Tlf: 989 00 448
E-post: trondheim@outland.no

Mandag – onsdag: 10.00-18.00
Torsdag – fredag: 10.00-20.00
Lørdag: 10.00-18.00

Outland Hamar

Vangsvegen 62
Ligger i CC Hamar
2317 Hamar
Tlf: 989 00 441
E-post: hamar@outland.no

Mandag – fredag: 10.00 – 21.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

Outland Oslo/Avd. Storgata

Storgata 26
0184 Oslo
Tlf: 21 38 80 08
E-post: oslo.storgata@outland.no

Mandag – fredag: 11.00 – 21.00
Lørdag: 10.00 – 18.00
Søndag: 12.00 – 18.00

Spesialisert spill- og turneringsavdeling.

Outland Stavanger

Breigata 4
4006 Stavanger
Tlf: 989 00 439
E-post: stavanger@outland.no

Mandag – fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 17.00

© 2018 Outland. Alle rettigheter reservert.