Åpningstider

Mandag–fredag: 09-20

Lørdag: 09-18

Søndag: Stengt

Åpningstider i påsken

Skjærtorsdag: Stengt
Langfredag: Stengt
Påskeaften: 10-16
1. påskedag: Stengt
2. påskedag: Stengt

Butikken ligger i 2.etasje i Down Town og er enkelt tilgjengelig for alle kunder. Spør gjerne de ansatte i butikken om det skulle være noen varer høyt på veggene våre som skal hentes ned.

Bilde av inngangen til Outland Porsgrunn i kjøpesenteret Down TownBilde av inngangen til Outland Porsgrunn i kjøpesenteret Down Town

Om Outland Porsgrunn

Outland Porsgrunn blir kanskje regnet som en av de mindre Outland-butikkene, men vi får ofte høre at vi har et godt utvalg til tross for størrelsen. Noe som ikke er så rart når vi er butikken med flest varer per kvadratmeter! Vi prøver så godt vi kan å rullere på sortimentet i alle varegrupper, og ønsker alltid å ha inne bestselgere og nyheter til enhver tid – og nok av dem!


Butikken befinner seg på kjøpesenteret Down Town, vis á vis bowlinga i andre etasje, i et lokale på 230 kvadratmeter fylt opp til randen av varer, med nydelig veggpryd av BAD ArtTm bakerst i lokalet.


Vi er de i kjeden som er mest ifra Telemark, som jo taler til vår fordel. Vi har de beste Star Wars-tatoveringene på våre ansatte, og er mye mer interessert i de hobbyene vi har enn folk som ikke har de samme hobbyene. Skjønnerr’u hva jæ men’r?


Uansett, i tillegg til hyller stappfulle av tegneserier, bøker og brettspill, tilbyr vi også LEGO for store og små. Vi har åtte store glassmonter med pynte- og actionfigurer fra kjente filmer og tegneserier, Nintendo Switch-spill, LEGO-minifigurer, et tårn av bamser, profesjonelt tegneutstyr og en lekker rolle- og miniatyrspillavdeling for å nevne noe. 


Vi liker å holde oss oppdaterte på det som er nytt og populært slik at vi kan gi våre kunder de beste anbefalingene og tipsene, og ikke minst slå av en liten samtale om felles interesser. Vi foretrekker ellers å ha lave skuldre, og være så behjelpelige vi bare kan.


Velkommen til Outland Porsgrunn!