NB! Sørlandssenteret holder stengt i dag (3.januar) på grunn av uvær

Åpningstider

Mandag–fredag: 10–21

Lørdag: 10–19

Søndag: Stengt

Åpningstider i påsken

Skjærtorsdag: Stengt
Langfredag: Stengt
Påskeaften: 10-16
1. påskedag: Stengt
2. påskedag: Stengt

Butikken ligger på bakkenivå i Sørlandssenteret og er enkelt tilgjengelig for alle kunder. Spør gjerne de ansatte i butikken om det skulle være noen varer høyt på veggene våre som skal hentes ned. Spillerommet vårt er i andre etasje og er dessverre ikke tilgjengelig for rullestol.

Om Outland Kristiansand

Outland Kristiansand pryder seg på god plass til spilling i andre etasje, i tillegg til en mendge spennende og aktuelle varer fra alt innen populærkultur.

 

Blant vareutvalget skinner Outland Kristiansand i figurene, da butikksjef Silje og de andre ansatte prøver og plukke ut figurer som er aktuelle og gode i pris. I tillegg er vår Harry Potter-avdeling en av våre sterkeste punkter, da veldig mange kunder kommer tilbake uke etter uke, for å se eller vise venner alt det spennende som finnes i glasskapene.

 

Vi har også en forkjærlighet for Lovecraft-universet, og arrangerer av og til det vi kaller Arkham Nights, hvor alle og enhver inviteres til spill i andre etasje, hvor vi velger ut kveldens Lovecraft-inspirerte spill, som Arkham Horror LCG, eller Mansion of Madness Second Edition.

 

Utover dette holder Outland Kristiansand, som de fleste andre Outland-butikker, arrangementer innen Pokémon, Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering, Warhammer, og Dungeons & Dragons Adventurers League. Om du er nysgjerrig er det bare å stikke innom for en innføring og hyggelig prat!