Åpningstider

Mandag–fredag: 10–21

Lørdag: 10–19

Åpningstider i mai

1. mai - Stengt
9. mai - Stengt
17. mai - Stengt
20. mai - Stengt

Kontaktinfo

Storgata 6, 2050 Jessheim

Jessheim Storsenter

Telefon: 406 10 893

E-post: jessheim@outland.no

Outland Jessheim ligger i 2. etasje på Jessheim Storsenter og er enkelt tilgjengelig via heis. Hele butikken er på ett plan, med god plass mellom hyllene.

Aktivitetskalender for Outland Tønsberg

Om Outland Oslo (Grensen)

Butikken vår i Grensen i Oslo er Outlands flaggskip. Den er vår største butikk (kanskje til og med Europas største, med hele 2100 m2) og sentrum for store deler av bedriften vår. Ikke bare har butikken det største utvalget – alt du kan finne i en annen Outland-butikk, vil du også finne her – den huser også mange av våre ansatte som jobber bak kulissene med administrasjon og kreativt arbeid. Grensen er sentrum av Outlands "hive mind".

 

Outland i Oslo har også tette samarbeid med en rekke forlag, forfattere og tegneserieskapere, og arrangerer regelmessig signeringer og andre arrangementer rundt tegneserier og bøker. Vi pryder oss på å være stedet der ting skjer av populærkulturelle begivenheter og nyheter i Oslo.

 

Med nytt lokale har vi endelig fått muligheten til å starte opp spillarrangementer og -turneringer igjen - etterlengtet blant både dere og oss. Besøk oss og meld deg på ved neste mulighet!

 

Vi holder alltid butikken oppdatert med de beste nyhetene innen brettspill, LEGO, tegneserier, fantasy, science fiction og manga - og selvfølgelig mye, mye mer. Spør oss gjerne om tips og anbefalinger – vi hjelper deg gjerne!

 

Tidligere lå Outland Oslo i Kirkegata: klikk her for å lese litt om flytteprosessen