Åpningstider

Mandag–onsdag: 10–18

Torsdag–fredag: 10–20

Lørdag: 10–18

Søndag: Stengt

Åpningstider i påsken

Skjærtorsdag: Stengt
Langfredag: Stengt
Påskeaften: 10-16
1. påskedag: Stengt
2. påskedag: Stengt

Outland Bergen er svært tilgjengelig. Inngang direkte fra fortau og hele lokalet på ett plan. Inne i lokalet er det en høydeforskjell på to trappetrinn midt i lokalet, men her er det en rampe tilgjengelig.

Foto: Vidar Thorsby

Om Outland Bergen

Selv om Outland er en kjede og vi har mange butikker rundt om i landet, bærer alle de forskjellige avdelingene et preg av egenart. I Outland Bergen får vi mye skryt fra kunder på vårt brede utvalg og at de føler at de alltid finner noe de liker hos oss.

 

Her kan du finne en av de største brettspillsamlingene i Norge, og et godt og variert utvalg av kvalitetsbøker, såvel som store mengder samleobjekter og merchandise fra alle slags tv-serier og filmer. I tillegg til dette har vi også en av de største og beste samlingene av LEGO i hele landdet.

 

Vi har jevnlige arrangementer med både Magic: The Gathering og Pokemon, Dungeons & Dragons, og brettspill-demoer.

 

Hos oss prøver vi alltid å gi kundene den beste servicen de kan få. Våre ansatte sitter med en utrolig mengde kunnskap om alt som inngår i vår butikk, enten det er kortspill, brettspill, bøker, tegneserier eller LEGO, og er alltid forberedt på å dele så mye av den kunnskapen som mulig.

 

Vi har et godt arbeidsmiljø, og det skinner gjennom til kundene med godt humør og en lett prat mellom kunder og ansatte. Kom innom oss for en god samtale, for å møte andre likesinnede, eller få gode anbefalinger for dine nye interesser.