Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Verdens største superhelt er endelig tilbake - nå også på norsk! Outland forlag kommer i desember med sin første Marvel-tegneserie, Spider-Man: Flaks for Parker.


For tretten år siden ble den unge Peter Parker bitt av en radioaktiv edderkopp. Nå kommer en sjokkerende oppdagelse fram i lyset - Peter var ikke den eneste som ble bitt av edderkoppen den dagen...

 

Flaks for Parker er en fartsfylt og underholdende superhelt-tegneserie, som egner seg ypperlig for aldersgruppen 10 år og oppover. Her har både nye og gamle lesere en spennende fortelling å glede seg over, når Spider-Man står overfor store utfordringer i møte med gamle og nye superskurker. Dette er likevel ingen match for Parker, med et stjernespekket karaktergalleri og hele Avengers-gjengen på sin side! 

I forrige del av fortellingen om Peter Parker, Superior Spider-Man, overtok Doctor Octopus Peters kropp og kontrollerte ham. Nå er Spider-Man endelig tilbake, og mye har forandret seg i mellomtiden. Gamle fiender ønsker hevn, og en rystende hemmelighet avsløres; Peter Parker var ikke den eneste som ble bitt av den radioaktive edderkoppen som ga ham kreftene hans! Den mystiske Silk inntar scenen, men hvem er hun og hvor har hun vært hele denne tiden?

Spider-Man: Flaks for ParkerSpider-Man: Flaks for Parker

Historien om Spider-Man

Det første bladet om Spider-Man ble utgitt allerede i 1962, og mye har skjedd ham siden den gang. Tegneserien har holdt det gående til i dag, med stadig nye serieforfattere, og historiene har blitt gjenfortalt en rekke ganger. Spider-Man er også blant de superheltene som har fått flest filmatiseringer, med både Tobey Maguire, Andrew Garfield, og Tom Holland som hovedrolleinnehavere bare de siste 20 årene. 

Fortellingene om Spider-Man tar derfor ofte nye vendinger og moderniseres, men noen velkjente trekk danner imidlertid grunnlaget for fortellingen om Peter Parker og hans alter ego. 

Som tenåring ble han bitt av en radioaktiv edderkopp og utviklet mystiske evner. Peter Parker går fra å være en vanlig og anonym tenåringsgutt, til å få umenneskelige krefter, evnen til å klatre i tak og på vegger, og ikke minst å produsere spindelvev som han kan slenge seg rundt fra. Spider-Man er født!

Med Silks entré inn i fortellingen endrer imidlertid selve grunnfortellingen om Spider-Man seg. Hans unike evner er plutselig ikke så unike lenger. Hvordan vil det endre Spider-Mans syn på seg selv? Og hva slags dominoeffekt vil dette ha på Marvel-universet?

Vi er stolte over å kunne bidra til at Spider-Man kan fortsette å nå ut til nye og gamle lesere på norsk - god lesning!

Se alle tegneserier med Spider-Man her (både engelsk og norsk)