Guardians of the Galaxy: what a bunch of a-holes…

Guardians of the Galaxy er ute med sin tredje film, noe som også markerer avslutningen på regissør James Gunns reise i Marvel-universet. Men før Gunn flytter over til DC, gir han Marvel-fans den siste delen av trilogien hans.

Star-Lord, Gamora, Rocket og resten av Guardians of the Galaxy er tilbake, hvor de møter skurken High Evolutionary – og må nok en gang redde galaksen vår.

Bilde: Marvel / Disney (Giphy)

Det var en del som var skeptiske til snakkende vaskebjørner og trær, da den første filmen om Guardians of the Galaxy kom ut i 2014. At Marvel satt inn de svært populære skuespillerne Bradley Cooper og Vin Diesel som stemmer til disse var også svært overraskende.

Men det ble en fantastisk suksess. Filmene har blitt godt mottatt av kritikere og fans, og lydsporet i filmene må også sies å være en stor del av suksessen.

Filmene har resultert i en langt større gruppe fans av denne gjengen enn tidligere, og de har selvsagt fått en stor rolle i andre Marvel-filmer – hvor de hjalp The Avengers i kampen mot Thanos.

Les også: Doctor Strange-tegneserier du bør lese før du ser Multiverse of Madness

Bilde: Marvel / Disney

Anbefalte tegneserier

Se flere →

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Karakterene i Guardians har vokst, og knyttet et bånd mellom dem som kanskje aldri burde ha fungert. Sammen har de bekjempet skurker over hele galaksen, fra Ronan the Accuser, Ego the Living Planet og selvfølgelig – tidligere nevnte Thanos.

Selv i de mørke øyeblikkene i filmene har det også vært en enorm mengde komedie som noen ganger glipper i andre MCU-filmer, men James Gunn og rollebesetningen ser alltid ut til å finne den rette balansen.
Nå – nesten ti år etter introduksjonen til MCU – kommer konklusjonen for Guardians of the Galaxy og hvor veien går videre.

I tillegg til at hele det originale teamet er med, introduseres også nye medlemmer i form av Kraglin og Cosmo the Dog. I tidligere klipp har Marvel hintet om karakteren Adam Warlock, en utrolig mektig karakter, som vil spilles av Will Poulter.

Bilde: Marvel / Disney

Ny skurk: High Evolutionary

Men filmens skurk – High Evolutionary – er nok ukjent for mange. Spilt av Chukwudi Iwuki, er High Evolutionary helt på høyde med både Thanos og Kang the Conqueror.

I følge regissør James Gunn, har trilogien alltid handlet om Rocket sin reise, og det ser ut som om High Evolutionary har hatt en finger med i spillet for hvorfor Rocket Raccoon er den han er. Det kan bli en hjerteskjærende fortid for Rocket, og tidlige anmeldelser av filmen har omtalt High Evolutionary som den sykeste skurken i MCU til nå.

High Evolutionary har i tegneseriene alltid vært besatt av å skape og perfeksjonere verdener og dens innbyggere. Han er et geni og en gal vitenskapsmann med et gudekompleks. Han er en stor beundrer av skurken Mr. Sinister fra X-Men i tegneserien.

Bilde: Marvel / Disney

Et svært engasjerende team!

Det er vanskelig å vite om karakterene i Guardians of the Galaxy noen gang ville blitt så populære uten filmene. Før 2014 var det ikke mange som visste om Guardians of the Galaxy, foruten dedikerte fans av tegneserier fra Marvel.

Jo mer populære filmene har blitt, desto mer interesserte har fans blitt i å lese om dem i tegneseriene. Fra det opprinnelige oppslaget i 1969 som inneholdt en helt annen serie, helt til de helt nye tegneseriene fra forfattere som Brian Michael Bendis, Al Ewing og Donny Cates.

De har holdt seg i sentrum av så mange tegneserier siden deres første MCU-utflukt at de nå er blant de største heltene i Marvel-universet. Tegneseriene om Guardians of the Galaxy er alltid fulle av action, humor og emosjonelle øyeblikk – og gjør dette teamet svært engasjerende for leserne. 

Karakterene og teamet kan endre seg fra tid til annen, men det som gjør Guardians of the Galaxy så bra, både i tegneserier og på skjermen, er måten de samler så mange ulike personligheter – og til sist vinner de alltid via samarbeid.

Bilde: Marvel / Disney

GotG POP!

Kjøp Marvel-tegneserier hos Outland

Guardians of the Galaxy Volume 3 er den tredje og siste filmen i triologien om Star-Lord og gjengen, samt den andre filmen som kommer ut fra fase fem av Marvels Cinematic Universe.

Tegneserier om den fantastiske gjengen i Guardians of the Galaxy finner du selvsagt hos Outland. Kjøp Guardians of the Galaxy-tegneserier i vår nettbutikk eller i en av våre butikker.

Les også: Thor: Love & Thunder - Tegneserier du burde lese før filmen

GotG POP!

Bilde: Marvel / Disney