Trelegemeproblemet

  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Science-Fiction
  • Slippdato: 2. mar. 2020
  • Forlag: Kagge Forlag

Trelegemeproblemet ble en umiddelbar favoritt hos oss da vi leste den engelske oversettelsen i 2014. Denne romanen har en uimotståelig blanding av mysterier, politisk thriller, historisk drama og hodesprengende science fiction. Det er ikke overraskende at denne boka er blitt et internasjonalt fenomen og denne oversettelsen til norsk er en stor begivenhet for oss norske lesere. Boken er oversatt fra originalspråket og inkluderer noen detaljer som ble utelatt fra den engelske versjonen, så kudos til forlaget for det. De har ikke tatt snarveier. Trelegemeproblemet anbefales til lesere som er glad i science fiction og liker et oppslukende mysterium!

- Tomas, kategorisjef.

kr  206,10

Ikke medlem

kr  229

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Det kinesiske fenomenet som kombinerer hårreisende spenning med stor vitenskap og grensesprengende fantasi – og gir leseren følelsen av at jordas framtid faktisk står på spill. Wenjie Ye er vitne...

Det kinesiske fenomenet som kombinerer hårreisende spenning med stor vitenskap og grensesprengende fantasi – og gir leseren følelsen av at jordas framtid faktisk står på spill.

Wenjie Ye er vitne til at rødegardister slår faren hennes til døde under kulturrevolusjonen. Hendelsen skal komme til å forme, ikke bare resten av hennes eget liv, men også menneskehetens framtid.

Fire tiår senere blir Wang Miao bedt av Beijing-politiet om å infiltrere et hemmelig forskernettverk etter en bølge av uforklarlige selvmord. Wangs etterforskning skal lede ham til et mystisk virtuelt univers, styrt av de uforutsigbare bevegelsene til dets tre soler.

Dette er trelegemeproblemet, og det er nøkkelen til alt: Nøkkelen til forskernes dødsfall, nøkkelen til konspirasjonen som strekker seg over flere lysår – og nøkkelen til å hindre den totale utryddelse som nå truer menneskeheten.

SKU
9788248925507
Sjangere: Science-Fiction
Detaljer
SKU 9788248925507
Antall Sider 469
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie The Three-Body Problem
Sjanger Science-Fiction
Format Paperback
Utgiver Kagge Forlag
Opprinnelsesland : Norge
Forfattere Cixin Liu
Avansert Format Paperback
Aldersgruppe Voksen
Andre produkter du kanskje vil like?