Ms Marvel: Nesten normal

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Action og Eventyr, Humor, Superhelt
  • Slippdato: 5. apr. 2022
  • Forlag: Outland forlag
kr  224,10

Ikke medlem

kr  249

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Kamala Khan bor sammen med sin pakistanske familie i Jersey City, med utsikt over Hudson-elven mot Manhattans larmende storbykaos. Kamala er flink på skolen, som hun har fått streng beskjed om...
'

Kamala Khan bor sammen med sin pakistanske familie i Jersey City, med utsikt over Hudson-elven mot Manhattans larmende storbykaos. Kamala er flink på skolen, som hun har fått streng beskjed om hjemme, og oppfører seg pent, akkurat som hennes store idoler Captain Marvel og Avengers. Utover hennes store ønske om å gjøre den gale – og til tider strenge – familien stolte, vil hun mest av alt bare være en helt vanlig jente, som drar på helt vanlige fester, med sine helt vanlige klassekamerater.

 

Om ikke livet som tenåring i utgangspunktet var komplisert nok, kommer Thanos midt i det hele, og detonerer sin terrigen-bombe, som sender terrigen-tåke ut i jordens atmosfære, så mennesker med bestemte genetiske egenskaper plutselig utvikler superkrefter! Kamalas liv har ikke vært det samme siden. Med sine nyoppdagete evner, må hun finne seg selv på et helt annet plan enn en vanlig tenåring. Er hun først og fremst superhelt, familiekjær eller muslim? Er hun overhodet i stand til å håndtere sine enorme krefter, eller vil ansvaret vise seg for tungt for hennes skuldre? Og hva sier far og mor om det hele?

SKU
9788284010618
Sjangere: Action og Eventyr Humor Superhelt
Detaljer
SKU 9788284010618
Opprinnelsesland : Litauen
Serie Ms. Marvel norsk
Forfattere Adrian Alphona, G. Willow Wilson, Jacob Wyatt
Sjanger Action og Eventyr, Humor, Superhelt
Format Hardcover
Book URL https://viewer.ipaper.io/outland/outland-forlag/bla-i-boka-ms-marvel-nesten-normal/
Aldersgruppe Barn 12+, Ungdom
Avansert Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Subsjanger: Action og Eventyr, Humoristisk, Superhero
Volum 1
Utgiver Outland forlag