En underholdende sommer med Outland!En underholdende sommer med Outland!

Endelig sommer hos Outland!

Sommer, sol og lazy days!


Men hva er vel sommeren uten en episk sci-fi fantasy bok eller et helt fantastisk brettspill som samler gjengen? Det kan også være tiden for å tråle gjennom de ørten volumene av en manga du ikke har fått lest ennå!


For ikke å snakke om utvalget vårt til sommergarderoben! Vi har nerdy og freshe t-skjorter som vil passe perfekt for upgrading av klesskapet i sommer!

 Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

 

Den japanske tegneserieformen manga har trollbundet og gledet dedikerte fans verden over i flere tiår. For nybegynnere kan det imidlertid være vanskelig å få oversikt over det enorme manga-universet. For å hjelpe deg som ønsker å dyppe tærne dine i det altoppslukende manga-universet, har vi plukket ut en håndfull favoritter som passer perfekt for nybegynnere.

Strandlektyre: Våre beste fantasy-anbefalinger for sommerenStrandlektyre: Våre beste fantasy-anbefalinger for sommeren

Strandlektyre: Våre beste fantasy-anbefalinger for sommeren

 

Endelig er sommeren her, og vi kan igjen nyte noen velfortjent late dager i sola med kald drikke og gode bøker. Uansett om du liker å pløye gjennom 500 sider på en ettermiddag, eller om du foretrekker et mer bedagelig tempo og en kortere fortelling; om du ligger på stranda, i parken eller i hengekøya på verandaen; vi har fantasybøkene som gir deg de beste leseopplevelsene i sommer!

 Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

Spill for par - en rekke tomannsspill på rolige dager

 

På rolige innedager kan det være fint å ha noe å gjøre. Enten du bor med partneren din, med en venn eller i et tomannskollektiv med en ukjent kan tiden gå fortere og bli uhyrlig spennende med et morsomt brettspill for to! Når man er to personer er det fort gjort å kjenne på at det finnes få spill for par der ute som er egentlig er underholdende og fungerer godt.

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

 

På jakt etter nye, utømmelig kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Outlands egen tegneserieekspert og -entusiast har plukket ut et knippe gode tegneserier, så små og store barn kan finne seg en ny favoritt i dag. I løpet av sin tegneseriekarriere har Ellen Bergheim, tegnserieansvarlig for Outland, gitt ut flere tegneseriealbum, og er også skaperen av Lily, som er fast innslag i bladet Rutetid.

Sjekk ut disse også...


Ikke glem våre anbefalinger for Månedens utvalgte!

Månedens utvalgte produkter: Juli 2022Månedens utvalgte produkter: Juli 2022