Månedens medlemskupp: Juli 2024Månedens medlemskupp: Juli 2024

Månedens medlemskupp hos Outland!

Hver måned plukker våre kategoriansvarlige ut noen fantastiske produkter med ekstra god medlemsrabatt. Disse medlemskuppene er produkter vi virkelig anbefaler på det varmeste: her er det ingen utgåtte varer eller restlager – kun helhjertet entusiasme!

 

Månedens medlemskupp er tilgjengelig i alle Outlands butikker, samt nettbutikken, og er kun tilgjengelig for medlemmer av Outlands kundeklubb. Er du ikke medlem? Klikk her for å registrere deg!


Et skikkelig godt tilbud på alle t-skjorter denne måneden med rabattkode SOMMER-2024Et skikkelig godt tilbud på alle t-skjorter denne måneden med rabattkode SOMMER-2024

Voksen | Paperback | Engelsk | Action og Eventyr, Fantasy

Amina al-Sirafi har en lang og fargerik karriere bak seg som en av Det indiske havs mest beryktede pirater, men nå vil hun trekke seg tilbake og nyte livet med familien sin. Alle demoniske eventyr og menneskelige skandaler ligger nå trygt i fortiden. Eller? The Adventures of Amina al-Sirafi er et fantasy-fyrverkeri som vil få deg til å bli sliten i munnvikene av å glise så mye. Denne karismatiske og kompliserte piraten vil du garantert bli glad i!

MEDLEMSPRIS: NÅ 99,- / Førpris ikke-medlem: 179,-MEDLEMSPRIS: NÅ 99,- / Førpris ikke-medlem: 179,-

MEDLEMSPRIS: NÅ 159,-
Pris ikke-medlem 229,-

MÅNEDENS MEDLEMSKUPP - MANGA

Wind Breaker, Vol. 1

av Satoru Nii

Voksen | Paperback | Engelsk | Superhelt, Action og Eventyr

Vi følger Haruka, en gutt som ikke er ute etter å mingle med sveklinger. Han har nettopp begynt på en ny skole for trøblete ungdom som kun er kjent for sine fysiske styrker. Haruka ønsker ingen vennskap eller sammarbeid, alt han vil er å slåss seg til toppen! En karakterdrevet historie om slåssing, lojalitet og vennskap.

MEDLEMSPRIS: NÅ 99,- / Førpris ikke-medlem: 179,-MEDLEMSPRIS: NÅ 99,- / Førpris ikke-medlem: 179,-

MEDLEMSPRIS: NÅ 159,-
Pris ikke-medlem 229,-

MÅNEDENS MEDLEMSKUPP - TEGNESERIE

Antarctica, Vol. 1

av Simon Birks

Voksen | Paperback | Engelsk | Science fiction

Den nyeste hiten fra Image Comics Antarctica skrevet av Simon Birks! Hannah er en ung forsker som reiser til Sydpolen for å avdekke sannheten bak farens mystiske forsvinning. Men når hun ankommer, blir det klart at alt ikke er som det ser ut til. En gripende tegneserie som blander sci-fi, mystikk og eventyr sammen. Willi Roberts fantastiske tegninger bringer historien og de alternative verdenene til live i en non-stop thriller inn i det ukjente.

MEDLEMSPRIS: NÅ 159,- / Førpris ikke-medlem: 229,-MEDLEMSPRIS: NÅ 159,- / Førpris ikke-medlem: 229,-

MEDLEMSPRIS: NÅ 159,-
Pris ikke-medlem 229,-

Legg disse godbitene i handlekurven nå... NÅ!


The Kaiju Preservation Society av John ScalziThe Kaiju Preservation Society av John Scalzi

Hva utgjør den største trusselen? Flyvende dinosaurer på størrelse med skyskrapere? Eller grådige mennesker?

Forestill deg dette: Du mister jobben på grunn av pandemien, men så får du tilbud om en stilling i en dyrevernorganisasjon. Flaks! Det ingen forteller deg er at dyrene du skal verne ikke befinner seg på Jorden. Eller i dette universet. Du skal til et sted som er veldig fjernt, men likevel skummelt nært …

John Scalzis bøker er noe av den beste sci-fi-underholdningen du kan få, og The Kaiju Preservation Society er noe av det villeste han har skrevet hittil! Dette er den typen fortelling som du bare vet at forfatteren har storkost seg med å skrive. Herlig popcorn-moro som ikke unnskylder seg for noe som helst.

Skrevet av John Scalzi | Voksen | Paperback | Engelsk