Endelig kommer oppfølgeren til Jernulven, og andre bok i Vardari-serien, Sølvstrupen. Forfatter Siri Pettersen er Norges egen fantasy-dronning, som tidligere har gitt ut serien om Ravneringene - en kritikerrost, norsk fantasy-serie for ungdom.

Forhåndsbestill den signerte utgaven innen 21. september – og få en personlig hilsen med i din bok! Sjekk ut hvordan du sender inn din tekst nedenfor.

En flom av ulvesjuke slår sprekker i Náklavs grunnmur.
Mystiske gudebilder viser ondskapens sanne ansikt.
Eliten som har styrt verden, tvinges fram fra skyggene.
En varig som venter på døden, finner en grunn til å leve.
En fanatisk prest åpner dørene til Drukna.

Forhåndsbestill og få med en personlig hilsen!

Ønsker du at Siri Pettersen skal skrive en egen, personlig hilsen i ditt eksemplar av Sølvstrupen? Da gjør du følgende:

  • Forhåndsbestill Sølvstrupen på outland.no innen 21. september.
  • Skriv teksten du ønsker skal stå i boken
  • Send din tekst og ordrenummeret på forhåndsbestillingen din til kundeservice@outland.no

Merk fristen 21. september 2023! Vi må ha din tekst innen denne datoen for å få dette med i boken før vi sender den ut fra vårt lager.

Dette er en begrenset, signert utgave med spesialomslag i hvit akvarell som kun er tilgjengelig hos Outland. Lanseringsdatoen er 5. oktober, og vi vil gjøre vårt ytterste for at alle som forhåndsbestiller får boken til den dagen. Vi tar forbehold om forsinkelser.

Siri ble født under nordlyset i 1971, med alvorlig livlig fantasi. Hun har røtter i Finnsnes og Trondheim, men bor nå i Oslo.

I 2002 vant hun Bladkompaniets tegneseriekonkurranse med «Anti-klimaks». Serien sikret henne Sproing-prisen som årets nykommer. Hun har også vært tegner til stripeserien «Smelt» og den tekstløse novelleserien «Kråkene».

I 2020 ble Jernulven utgitt. Det er den første boken i trilogien Vardari, en uavhengig serie fra universet i Ravneringene. Også Jernulven ble nominert til Bokhandlerprisen. 

Nå er hun aktuell med Sølvstrupen, andre bok i serien om Vardari.

Den første boken: Jernulven

Jernulven er et fengslende fantasy-mysterium med norrøne røtter, om blod, begjær og avhengighet. Det er den første boken i trilogien Vardari, en uavhengig serie fra universet i den prisbelønte fantasysuksessen Ravneringene.

Utgivelser av Siri Pettersen