Lesehøst - Outland sprer leseglede!Lesehøst - Outland sprer leseglede!

Lesehøst - anbefalinger for mer leseglede

Høsten er ikke bare tiden for å pakke seg inn i varme gensere og nyte de vakre fargene i naturen. For bokelskere er det også den tiden på året med flest nyheter og utgivelser fra forlagene. Nyt stunden med pledd, kakao og en god bok, for vi har plukket ut ti anbefalte titler innen bøker, tegneserier og manga som vil gjøre høsten varm og underholdende. Enten du er en dedikert bokorm, en ivrig manga-fan eller en entusiastisk tegneserieleser, har Outland noe for enhver smak.


…og husk at som medlem av kundeklubben vår får du 10% rabatt på lesestoff!

Høstsalg på utvalgte bøker!Høstsalg på utvalgte bøker!

Høstsalg på bøker! Vi kjører på med 70 % rabatt på utvalgte spill- , humor- og faktabøker. Bokansvarlig har også ryddet på lageret og vi slår til med samme rabatt på et utvalg barnebøker!

Lesehøst bøkerLesehøst bøker
Lesehøst mangaLesehøst manga
Lesehøst tegneserierLesehøst tegneserier

Spesielt anbefalt lesestoff til høsten

Babel: Or the Necessity of ViolenceBabel: Or the Necessity of Violence

Dette er briljant lesning for de som elsker dark academia sjangeren, men også for de som liker historisk fantasy og språk. Boken tar for seg den mørke realiteten som språk og kunnskap er bygget på, men sparer heller ikke på de gode stundene karakterene har sammen. Det er et lett, men veldig kult, magisystem og historien er utrolig lett å leve seg inn i.

- Mia, bokansvarlig, Outland Oslo

 

Voksen | Dark Fantasy, Gasslampe, Historisk, Urban | Paperback | Engelsk

Mitt Helteakademia 3-i-1 NOMitt Helteakademia 3-i-1 NO

Serien henter inspirasjon fra både japansk og amerikansk tegneseriekultur og resultatet er en unik fortelling innenfor superheltsjangeren - full av action, humor og varme. Når 80 prosent av befolkningen får superkrefter kalt Quirks i en alder av fire, hva ville du gjort hvis du var en av de få som ble født Quirkless? Å være en helt betyr at du må lære å bruke kraften din. Men hvor ville du gå for å studere? Helteakademiet selvfølgelig!

 

Ungdom 12 år + | Action og Eventyr | Paperback | Norsk

Forhåndsbestill Siri Pettersens Sølvstrupen – og få signert utgave med personlig hilsen!Forhåndsbestill Siri Pettersens Sølvstrupen – og få signert utgave med personlig hilsen!
Mitt Helteakademia 3-i-1 NOMitt Helteakademia 3-i-1 NO

Serien henter inspirasjon fra både japansk og amerikansk tegneseriekultur og resultatet er en unik fortelling innenfor superheltsjangeren - full av action, humor og varme.

 

Når 80 prosent av befolkningen får superkrefter kalt Quirks i en alder av fire, hva ville du gjort hvis du var en av de få som ble født Quirkless? Å være en helt betyr at du må lære å bruke kraften din. Men hvor ville du gå for å studere? Helteakademiet selvfølgelig!

 

Ungdom 12 år + | Action og Eventyr | Paperback | Norsk

Leseglede kommer i mange former - Manga på norsk til skolestart!Leseglede kommer i mange former - Manga på norsk til skolestart!
Les Outland Forlagets høstkatalog 2023!Les Outland Forlagets høstkatalog 2023!
Leseglede kommer i mange former - Manga på norsk til skolestart!Leseglede kommer i mange former - Manga på norsk til skolestart!

Klikk klikk klikk for Outlands spennende lesestoff!

Trenger du flere anbefalinger? We gotcha, BRO!

Ahoy! Outlands introduksjon til One Piece: verdens mest populære mangaAhoy! Outlands introduksjon til One Piece: verdens mest populære manga

Ahoy! Outlands introduksjon til One Piece

Som Norges største forhandler av manga har vi i denne artikkelen samlet en del informasjon om One Piece, som forhåpentligvis er interessant lesning for gamle og nye fans av den fortryllende verden som kalles "The Blue Sea".

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

Spider-Man - Verdens største superhelt endelig på norsk!

For tretten år siden ble den unge Peter Parker bitt av en radioaktiv edderkopp. Nå kommer en sjokkerende oppdagelse fram i lyset - Peter var ikke den eneste som ble bitt av edderkoppen den dagen...

Guardians of the Galaxy: what a bunch of a-holes…Guardians of the Galaxy: what a bunch of a-holes…

Guardians of the Galaxy: what a bunch of a-holes…

Guardians of the Galaxy er ute med sin tredje film, noe som også markerer avslutningen på regissør James Gunns reise i Marvel-universet. Men før Gunn flytter over til DC, gir han Marvel-fans den siste delen av trilogien hans.

Neil Gaiman – mannen med de gode historieneNeil Gaiman – mannen med de gode historiene

Neil Gaiman – mannen med de gode historiene

Få forfattere har bidratt med så mye, på så mange plattformer, og med verk av så høy kvalitet som Neil Gaiman. Her er litt av historien hans, og hvilke tegneserier og bøker vi elsker.

Hva er manga? En guide for nybegynnereHva er manga? En guide for nybegynnere

Hva er manga? En guide for nybegynnere

Manga er et medium som bare blir mer populært, over hele verden. Men hva er manga, egentlig? Det er ikke alltid lett å vite, så her får du vår innføring i manga og mediets underkategorier for nybegynnere.

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

Superhelt-tegneserier: hvor skal jeg begynne?

Det er ikke så lett å finne frem i jungelen av superhelt-tegneserier. Hvor skal man egentlig begynne? Her får du våre beste tips og anbefalinger! Superhelt-tegneserier og -univers er komplekse og bygget opp over mange tiår, men det betyr ikke at det må være vanskelig å komme inn i det!

Alt du bør vite om Brandon Sanderson – en forfatter med et utrolig arbeidstempoAlt du bør vite om Brandon Sanderson – en forfatter med et utrolig arbeidstempo

Alt du bør vite om Brandon Sanderson – en forfatter med et utrolig arbeidstempo

Den amerikanske forfatteren Brandon Sanderson er mest kjent for en rekke fantasy-serier, som Mistborn, Stormlight Archive og den nyere young adult rom-operaen Skyward. Han er også kjent for å ha fullført Robert Jordans episke fantasy-serie, The Wheel of Time.

Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte medManga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

Manga for nybegynnere - 5 perfekte serier å starte med

Den japanske tegneserieformen manga har trollbundet og gledet dedikerte fans verden over i flere tiår. For nybegynnere kan det imidlertid være vanskelig å få oversikt over det enorme manga-universet. Vi har derfor plukket ut et utvalg serier vi elsker, så du kan begynne på en ny serie i dag.

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

5 tegneserier for barn og unge du må få med deg

På jakt etter nye, utømmelig kilder til spenning, kreativitet, humor og underholdning? Outlands egen tegneserieekspert og -entusiast har plukket ut et knippe gode tegneserier, så små og store barn kan finne seg en ny favoritt i dag.