Pynt opp hjemme med julepynt ingen andre harPynt opp hjemme med julepynt ingen andre har

Pynt opp hjemme med julepynt ingen andre har

Endelig er årets koseligste høytid her, og det er på tide å ta frem julepynten for å sette stemningen i heimen. Hva med å overraske familie og venner når de kommer på besøk med julepynt som ingen andre har?

Butikkene er tidlig ute med julepynt, julebrus og marsipan. Ofte er det det samme som går igjen år etter år - røde julekuler, nisseservietter og reinsdyrfigurer. Kanskje det er på tide å oppgradere juledekorasjonen med noe kulere og mer iøynefallende? 

 

Her er guiden for deg som vil sprite opp hjemmet med ny og spennende julepynt som du ikke finner over alt!

Ta middagsbordet til et nytt nivå

Jula består av mye mat. Julebord, julemiddag, julefrokost, julebrunsj og julelunsj. Hva enn du vil invitere venner og familie over på, er det gøy å dandere bordet med julepynt de andre ikke har sett maken til. 

 

Med julefigurer i ulike størrelser og former setter du den riktige stemningen på bordet. Vi har fått inn mange fine figurer og pyntegjenstander i flere av våre favorittkarakterer - Snipp og Snapp på julesleden, Timmy Gresshoppe i julekostyme, Mikke med en sekk med polkagriser, og lys opp bordet med lykter fra Mummidalen

 

Andre klassikere som vil gjøre julebordet koselig er den lille, pelskledte gjengen fra Askepott: den snille syerskenGus, og Asketpott selv i praktfull balldrakt. Selv om vi kanskje er mest kjent med Tre nøtter til Askepott, så er Disney-filmen også et flott alternativ, passende til julens feststemning.

 

Har du The Nightmare Before Christmas som favorittfilm, kan du pynte opp med en kjærlig figur av Jack Skellington og Sally

La juletreet skinne ekstra i år

De aller fleste har samlet seg opp juletrepynt gjennom årene. De samme røde kulene, sølvremser og glitter, julelys og en stjerne i toppen. I år har du derimot muligheten til å dekorere juletreet ditt med figurer og julekuler som vil få ditt juletre til å skille seg fra alle andres, og vise frem hvem du er og hva du liker. 

 

La alle dine favorittkarakterer skinne blant glitter og juletrelys!

Vakre julekuler med karakterer fra Mummidalen og Disney-universet