Pusle-ekspert? Våre tips til vanskelige puslespillPusle-ekspert? Våre tips til vanskelige puslespill

Pusle-ekspert? Våre tips til vanskelige puslespill

Er du en skikkelig fan av puslespill, men trenger å gå opp et nivå? Vanskelige puslespill - vi har utfordringen du trenger.

 

Noen ganger er det ingenting som slår følelsen av å fullføre rammen rundt bildet, endelig finne brikken som manglet i delen du akkurat puslet, eller plassere den siste brikken som fullfører hele puslespillet! Har du puslet deg gjennom alle de vanlige puslespillene og trenger en ny utfordring? La oss vise deg noen unike, og litt ekstra vanskelige puslespill-varianter.

Krypt-puslespill: Ensfarget utfordring

Krypt er en serie ensfargede puslespill som er utrolig utfordrende å pusle! Ikke bare gjør mangelen på motiv og mønstre det til et vanskelig puslespill som kun handler om å få brikkene til å passe, men en veldig vanlig strategi når man legger store puslespill er å samle på kantbrikkene, legge rammen, og så fylle inn resten. I Krypt er kanskje ikke det en like god strategi, da kantbrikkene kanskje heller ikke skal være i ytterkanten?

 

Om du er ute etter en virkelig utfordring burde du absolutt prøve Krypt-puslespillene. I løpet av reisen vil du både gå på veggen, rive ut håret i frustrasjon, og oppleve en enorm mestringsfølelse! Spillene kommer foreløpig i fire forskjellige farger: sort, gull, sølv og rosa.

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Challenge Puzzles: Vanskelige puslespill fra dine favorittunivers

Det finnes en egen type sjanger innenfor puslespill som kalles «challenge puzzles», eller utfordringspuslespill på norsk. Motivene utgjør gjerne mange små bilder som halvveis overlapper hverandre. Det er mange små detaljer, og ofte er bildene ganske like i fasong eller farge, som virkelig øker vanskelighetsgraden.

 

De finnes i mange forskjellige temaer og motiver fra kjente serier og varemerker, blant annet Simpsons, Star Wars, Disney, og Marvel.

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Escape Room i puslespill-format

Mange er veldig glade i Escape Rooms, og populariteten øker stadig. Men, det er ikke alltid man har mulighet til å komme seg ut til et ordentlig Escape Room, og da er det greit med en erstatning! Det finnes allerede mange brettspill som minner om Escape Rooms, men det er ikke alle som vet at det også finnes puslespill i samme sjanger.

 

Kanskje den mest kjente serien med Escape Room-puslespill er Escape Puzzles fra Ravensburger. Når du er ferdig med å pusle hele bildet må du lete etter objekter og hint i bildet for å kunne løse mysteriet!

 

Se alle Escape Puzzles her.

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Vanskelige puslespill for LEGO-entusiaster

Chronicle Books har gitt ut en rekke puslespill med LEGO-tema. Disse vil by på mye moro, uansett om du er fan av LEGO, eller bare fan av puslespill. Det har foreløpig kommet fem forskjellige varianter med 1000 biter hver.

 

Se alle LEGO Puzzles her.

 

(Artikkelen fortsetter under produktene.)

Cloudberries Puzzles: Et miljøvennlig alternativ

Puslespillene fra Cloudberries er laget i veldig god kvalitet og så miljøvennlig det er mulig å lage et puslespill. For hvert puslespill som blir kjøpt planter selskapet et tre!

 

De kommer i mange motiver, og to av de mest populære motivene er gradient- og pixel-motivene deres. I begge variantene må du pusle deg gjennom fargespekteret, som byr på et vanskelig puslespill med timevis med underholdning.