Yoshi's Crafted World

  • Format: switch
  • Forlag: Nintendo

Et søtt og herlig spill med Yoshi i hovedrollen, med en estetikk og tema der alt ser ut til å være laget for hånd. Et virkelig mesterverk. Jeg har spilt gjennom spillet både med en venn, og alene, og føler meg fortsatt ikke lei. Det er lett å lære for barn og nybegynnere, men komplisert nok å fullføre 100% for veteraner.

- Fredrik, Outland Oslo.

Pris

kr  749

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Bli med Yoshi på et helt nytt eventyr som kommer til å vende opp og ned på alt du tidligere har sett i et sideskrollende eventyr! Oppdag en fantastisk og storslått verden, utsmykket som et...
Bli med Yoshi på et helt nytt eventyr som kommer til å vende opp og ned på alt du tidligere har sett i et sideskrollende eventyr! Oppdag en fantastisk og storslått verden, utsmykket som et miniatyr-diorama i en helt ny grafikkstil. Hvert sideskrollende nivå har den tradisjonelle forsiden, så vel som en bakside, hvor du kan utforske verdenen fra et annet perspektiv for å finne nye overraskelser. Let etter gjenstander på baner i en verden laget av husholdningsartikler som bokser og papirkopper i dette nye plattformeventyret til Nintendo Switch. Du kommer også til å kunne spille med en venn.
SKU
45496422653
Detaljer
SKU 45496422653
Opprinnelsesland : Japan
Format switch
Utgiver Nintendo