Ticket To Ride (Nordisk utgave)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2004
  • Forlag: Days of Wonder

Hvis det er et hyttespill jeg er glad for at jeg vokste opp med, er det Ticket to Ride. Et spill hvor det ikke bare er viktig å fullføre egne oppdrag, men også å forhindre andre i å fullføre sine. Dette er et av spillene hvor det ikke bare er viktig å vinne, det er et spill hvor det å ikke tape er et hovedpunkt i spillet. Anbefales på det sterkeste!

- Magnus, Outland Oslo.

kr  350,10

Ikke medlem

kr  389

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Ticket to Ride er elegant og enkelt å lære, det tar under 15 minutter å forstå. Samtidig gir spillet deg muligheten til å planlegge intense og taktiske strategier hele veien. Spillere samler på kort...

Ticket to Ride er elegant og enkelt å lære, det tar under 15 minutter å forstå. Samtidig gir spillet deg muligheten til å planlegge intense og taktiske strategier hele veien. Spillere samler på kort av forskjellige typer vogner som de så kan bruke til å hevde togspor i Nord Amerika. Desto lengre ruten din er, jo flere poeng tjener du. Tilleggspoeng blir gitt til de som også får tak i “Destination Tickets” - mål kort som binder sammen fjerne byer; og til spilleren som bygger den lengste kontinuerlige ruten. 

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
824968717011
Detaljer
SKU 824968717011
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Alan R. Moon
Format Grunnsett
Brettspill Type Familiespill
Språk Norsk Bokmål
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 8
Spilltid 30 - 60 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 5
Utgiver Days of Wonder
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Cyrille Daujean, Julien Delval