Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

Ticket to Ride

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2004
  • Forlag: Days of Wonder

Hvis det er et hyttespill jeg er glad for at jeg vokste opp med, er det Ticket to Ride. Et spill hvor det ikke bare er viktig å fullføre egne oppdrag, men også å forhindre andre i å fullføre sine. Dette er et av spillene hvor det ikke bare er viktig å vinne, det er et spill hvor det å ikke tape er et hovedpunkt i spillet. Anbefales på det sterkeste!

- Magnus, Outland Oslo.

kr  539,10

Ikke medlem

kr  599

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Ticket to Ride er et klassisk brettspill med enkle regler som kan læres på under 15 minutter, samtidig som det tilbyr mye dybde i strategier og taktikker ved hvert trekk. Spillerne samler ulike...
Ticket to Ride er et klassisk brettspill med enkle regler som kan læres på under 15 minutter, samtidig som det tilbyr mye dybde i strategier og taktikker ved hvert trekk. Spillerne samler ulike togkort som kan brukes til å kreve ulike togruter gjennom hele Nord-Amerika. Og jo lengre rutene er, jo flere poeng får du. Man kan også tjene bonuspoeng ved å fullføre billetter, som har spesifike destinasjoner som må knyttes sammen. I tillegg til at spilleren den lengste sammenhengende ruten vinner ekstra poeng ved slutten av spillet. Spillet har høy kvalitet på illustrasjonene og komponentene, og kommer med et lekkert og stort kart over Nord-Amerika, 225 togbrikker, 144 illustrerte kort og poengmarkører i treverk.
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
824968717912
Detaljer
SKU 824968717912
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Alan R. Moon
Format Grunnsett
Brettspill Type Familiespill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 8
Spilltid 30 - 60 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Beholdning Outland Nettbutikk
Anbefalt Antall Spillere 2 - 5
Utgiver Days of Wonder
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Cyrille Daujean, Julien Delval