Sprint 1990 - 1993 HC

pris på nett

Tilbudspris 149,50 kr Vanlig pris 299 kr

pris i butikk

299 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Outland forlag, Zoom forlag
Sprint har gledet og underholdt europeiske tegneserielesere siden slutten av 60-tallet. Serien følger journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden!...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Sprint 1990 - 1993 HC 1
Sprint 1990 - 1993 HC 1

Sprint har gledet og underholdt europeiske tegneserielesere siden slutten av 60-tallet. Serien følger journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden!

 

Sprint bok 8 samler albumene 42, 43 og 44 utgitt på fransk mellom 1990 – 1993.
Bok 8 inneholder følgende historier:

Sprint i moskva
Sprint og Kvikk skal på ferie til Tahiti, men rett før avreise blir de i stedet “invitert” til Moskva av KGB, som vil ha deres hjelp for å bli kvitt den hensynsløse mafialederen Tanaziof. I følge KGB er han en gammel fiende av Sprint og Kvikk. Tanaziof planlegger å bortføre Lenins mumie, og Sprint og Kvikk må stoppe ham.

På dypt vann
Mafiabossen Vito Cortizone, som vi kjenner fra “Sprint i New York”, strander på en øde øy langt ute i Stillehavet, etter at flyet hans, med en meget spesiell last, styrter og synker i en lagune. Sprint og Kvikk, som er på ferie like ved, kjenner ham ikke igjen og prøver å redde ham. Men Vito Cortizone, som fortsatt er sint fordi de ødela alt for ham i New York, legger helt andre planer.

Den svarte strålen
Greven av Champignac mottar en pakke fra en kollega som arbeider i Afrika. Pakken viser seg å inneholde en sopp med spesielle egenskaper som ganske snart kaster en mørk skygge over Champignac, og Sprint er den første som blir rammet. Vi møter også mafiosoen Vito Cortizone igjen, og som vanlig prøver han å unytte den forvirrede situasjonen til sin fordel.

SKU
9788793564534
Detaljer
SKU 9788793564534
Opprinnelsesland : Norge
Serie Sprint
Forfattere Janry, Tome
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Outland forlag, Zoom forlag
Antall Sider 144