Sprint 1987 - 1989 HC

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Outland forlag, Zoom forlag
kr  134,10

Ikke medlem

kr  149

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
De enormt populære fortellingene om journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden, har underholdt europeiske tegneserielesere i flere generasjoner....

De enormt populære fortellingene om journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden, har underholdt europeiske tegneserielesere i flere generasjoner. Bokserien, som utgis av Outland i samarbeid med det danske forlaget Zoom, tar for seg historier laget i tidsrommet 1969-2008.

Sprint bok 6: 1987-1989 


Innbundet
144 sider
Norsk
Outland/Zoom forlag
2017
ISBN: 978-87-93244-89-4
 
Inneholder historiene:
(39) Sprint i New York:
Sprint, hans trofaste følgesvenn Kvikk og det lett sakastiske ekornet Spip er blakke som kirkerotter, og de blir lurt til å reise til New York i den tro at de har vunnet en million. Det er mafiabossen Don Vito Cortizone som trenger noen lettlurte "lykkeamuletter" i bandekrigen mot New Yorks kinesiske triader. Men der forregner han seg, for Sprint og Kvikk har vært ute en vinternatt før. Likevel vikles de inn i gangsterintriger som går Gudfaren-filmene en høy gang når Spip blir bortført og de må bryte seg inn hos selveste Mandarinen.
 
(40) Redselen i Touboutt-Chan.
Sprint og Kvikk skal ta en ekspedisjon til Touboutt-Chan, et område som likner Nepal i Asia. Der forsvant de to forskerne Adrien Maginot og Günter Siegfried på 1930-tallet da de lette etter en mystilk dal som et fredløst folk hadde blitt forvist til. For å finansiere ekspedisjonen får Sprint og Kvikk hjelp av en doktor som vil kurere pasientene sine for hikke ved å utsette dem for skremmende opplevelser. Med på reisen har de også en sherpa som fører dem gjennom det forbudte landskapet med alle dets farer, og han viser seg å bli svært god å ha...
 
(41) De forbannedes dal:
Albumet "de forbannedes dal" er en uavhengig fortsettelse av "redselen i Touboutt-Chan". I slutten av forrige album befant Sprint og Kvikk seg i et avsidesliggende område i Asia. Med farer som truer på alle kanter faller de ned i en underjordisk foss. Når de kommer til seg selv igjen, er det mørkt, men ved hjelp av fyrstikker og stemmene sine finner de hverandre igjen. Og de oppdager reisens mål, den utilgjengelige dalen der forskerne Adrien Maginot og Günter Siegfried forsvant for mange år siden. Men ingen vet at de er der, og utfordringene blir raskt enda større når Kvikk blir stukket av en mygg som gjør ham gal og ond, og Sprint alene må finne ut om det er mulig å ta seg ut av dalen - før han også gå fra forstanden.
SKU
9788793244894
Detaljer
SKU 9788793244894
Opprinnelsesland : Norge
Serie Sprint
Forfattere Inger Heiberg Woxholtt, Janry, Tome, Velle Espeland
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Outland forlag, Zoom forlag
Antall Sider 144