Sprint 1981 - 1983 HC

pris på nett

Tilbudspris 254,15 kr Vanlig pris 299 kr

pris i butikk

299 kr
  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Outland AS; Zoom forlag
De enormt populære fortellingene om journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden, har underholdt europeiske tegneserielesere i flere generasjoner....

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Utsolgt

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Sprint 1981 - 1983 HC 1
Sprint 1981 - 1983 HC 1

De enormt populære fortellingene om journalistene Sprint og Kvikk, som stadig opplever fantastiske eventyr rundt omkring i verden, har underholdt europeiske tegneserielesere i flere generasjoner. Bokserien, som utgis av Outland i samarbeid med det danske forlaget Zoom, tar for seg historier laget i tidsrommet 1969-2008.

Sprint bok 1: 1981-1983 


Innbundet
144 sider
Norsk
Outland/Zoom forlag
2016
ISBN: 978-87-93244-32-0
 
Inneholder historiene:
(33) Virus!:
På en forsøksstasjon i Antarktis går noe forferdelig galt, og de utstasjonerte blir angrepet av et dødelig virus. Men en av dem slipper unna, den beryktede John Helena, og han bringer smittefaren med seg til Frankrike. Kvikk er som alltid på jakt etter et skup, og snubler over Helena. Greven av Champignac undersøker viruset, men mangler en sjelden ingrediens for å få laget en vaksine. Sprint og Kvikk reiser derfor til Antarktis for å finne et sjeldent toksin som kan få stoppe viruset. Den russiske basen Isola Red har tidligere blitt brukt til å produsere biologiske våpen, og som en dekkoperasjon sender en rådgiver i departementet folk som skal drepe Sprint og Kvikk, for å hindre dem i å komme fram til basen. De blir reddet av en journalist og fortsetter, men drapsmennene kommer etter.
 
(34) Monolitten fra Kaalson Long:
Greven av Champignac har gjort en oppdagelse i Australia, og Sprint, Kvikk og Trineline reiser etter, men før de kommer frem blir greven kidnappet av mystiske menn som prøver å få det til å se ut som om han er død. Sprint og Kvikk treffer grevens assistent, Walker Donahue, som forklarer at greven har funnet en monolitt av historisk betydning. De oppdager at greven ikke er død, men holdes som gissel. Innfødte australiere jakter i mellomtiden på en magisk stein, som har funnet veien ned i assistentens støvel uten at han er klar over det. De blir alle sammen kidnappet, bortsett fra Sprint, som ganske alene må prøve å redde både Kvikk, Trineline, Donahue og til slutt greven.
SKU
9788793244320
Detaljer
SKU 9788793244320
Opprinnelsesland : Norge
Serie Sprint
Format Hardcover
Avansert Format Hardcover
Serie : Sprint ( 1)
Språk Norsk Bokmål
Utgiver Outland AS; Zoom forlag