Root

pris på nett

Tilbudspris 719,10 kr Vanlig pris 799 kr

pris i butikk

799 kr
  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Fantasy
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2018
  • Forlag: Leder Games
Root er et spill om eventyr og krig hvor 2 til 4 (1 til 6 med “Riverfolk” utvidelsen) spillere slåss om kontrollen av den langstrakte villmarken. Den forbryterske Marquise de Cat har tatt kontroll...

Personlig er jeg vanligvis ikke glad i krigsspill, men likevel spiller jeg Root ganske ofte. Enestående grafisk design, ekstrem asymmetri, god spenningskurve og stressfaktor er mest sannsynlig grunner bak min entusiasme for dette spillet. Root fortjener all ros og popularitet det har fått verden rundt. Et godt forslag for erfarne spillere, som er glade i kamp-tunge spill.

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

Root er en asymetrisk strategispill med søte skogsdyr, og ditt nye favorittspill! Spillet er helt nydelig å se på, og det er også et spill med uendelige muligheter. Hver karakter har en unik måte å både spille og vinne på, og hvis det ikke var nok så er det masse expansion packs å få nyte av når man har mestret alle karakterene.

Aidan, Outland Hamar

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

310+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Root 1
Root 1 Root 2 Root 3 Root 4 Root 5 Root 6 Root 7

Root er et spill om eventyr og krig hvor 2 til 4 (1 til 6 med “Riverfolk” utvidelsen) spillere slåss om kontrollen av den langstrakte villmarken.

 

Den forbryterske Marquise de Cat har tatt kontroll over skogen, med planer om å utnytte den for alt den er verdt. Det er på grunn av hennes strenge hånd at Alliansen blir skapt. De ønsker å styrke sine ressurser og svekke Kattenes makt. Alliansen kan ta nytte av hjelp fra en gruppe Omstreifere, som er eksperter på å finne frem i de mørke kriker og kroker av skogen. Selv om noen av dem kanskje kan sympatisere med Alliansen, er disse vandrerne gamle nok til å huske en tid hvor de store rovfuglene kontrollerte skogen.

 

Samtidig, helt i kanten av regionene, har de stolte Eyriene funnet seg en ny kommandant. Kommandanten håper de kan lede deres faksjon til det som de mener er deres fødselsrett. Scenen er satt for en konkurranse som skal kåre villmarkens skjebne. Det er opp til spillerne å bestemme hvilken fraksjon som til slutt vil slå sine røtter.

 

I Root er det spillerne som forteller historien, og forskjellen mellom hver rolle gjør at dette spillet kan spilles om og om igjen uten at det er likt hver gang. Dette er spillet for deg som elsker fantasi og god historiefortelling! 

SKU
602573655900
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 602573655900
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Cole Wehrle
Sjanger Fantasy
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 60 - 90 minutter
Antall Spillere 2 - 4
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Serie : Root
Anbefalt Antall Spillere 3 - 4
Utgiver Leder Games