Rakkan ( 3)

Rakkan , Vol. 3
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Antologi
  • Slippdato: 8. apr. 2022
  • Forlag: Outland forlag
kr  125,10

Ikke medlem

kr  139

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Mantaantologien Rakkan fortsetter i sitt tredje volum! Ikke gå glipp av fortsettelsen av historiene du kjenner fra Rakkan vol. 0, 1 og 2 - og begynnelsen på nye fortellinger. Romstasjonen Yggdrasil...
Mantaantologien Rakkan fortsetter i sitt tredje volum! Ikke gå glipp av fortsettelsen av historiene du kjenner fra Rakkan vol. 0, 1 og 2 - og begynnelsen på nye fortellinger.
 
Romstasjonen Yggdrasil holder en minnestund og markerer tapet over alle de som gikk bort da Jorden forsvant. Naomi og Torben introduseres for flere av ungdommene som overlevde verdens undergang. På hver sin måte prøver de å håndtere sjokket over å miste familie, venner og livet de kjente på jorden. Samtidig er Silmon, Tassden og Robert på jakt etter tyven som stjal Mantikorens tryllestav og alle Roberts eiendeler. Det fører til en heseblesende og kaotisk jakt etter den slu sangeren, Ronja. 
 
Aurora sliter med følelsene sine for Ulrikke og skyldfølelsen ovenfor vennen Hiro. Er hun egentlig forelsket eller liker hun bare Ulrikke som en venn? Og har det noe å gjøre med at hun begynner å miste kontrollen over evnene sine? De mange underlige samtalene med den eksentriske Lue-Lars fortsetter på stoppet for buss 4E, og en ny hverdag i en ny jobb begynner. 
 

Samtidig begynner et nytt eventyr med den unge jenta Celeste. I en fjern og magisk verden er dramatiske hendelser satt i sving. Det vil få store konsekvenser for en venninnegjeng i nåtidens Oslo. I Oslos gater strever også den kaffehatende Lotte med enhver nybegynners største skrekk; en komplisert kaffebestilling med en mildt sagt arrogant barista.
SKU
9788284010663
Sjangere: Antologi
Detaljer
SKU 9788284010663
Serie Rakkan
Forfattere Dænney, Hiwar Nheli, Joiski, Mark Egan, Tenpi, Xaffie Flora Sarkol
Sjanger Antologi
Format Paperback
Book URL https://viewer.ipaper.io/outland/outland-forlag/bla-i-boka-rakkan-vol-3/?page=1
Aldersgruppe Barn 12+, Ungdom, Voksen
Avansert Format Paperback
Forsidekunstner Hiwar Nheli
Språk Norsk Bokmål
Volum 3
Utgiver Outland forlag
Antall Sider 139
Illustratør Hiwar Nheli, Mark Egan, Xaffie Flora Sarkol, Joiski, Dænney, Tenpi