Vi har noen tekniske utfordringer med kategoriene våre.. Mye mulig det er goblins. Vi jobber med saken!

Rakkan ( 3)

Rakkan, Vol. 3

pris på nett

119 kr

pris i butikk

119 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Antologi
  • Slippdato: 8. apr. 2022
  • Forlag: Outland forlag

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

1565+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Rakkan ( 3)
Rakkan ( 3) Rakkan ( 3) 2 Rakkan ( 3) 3 Rakkan ( 3) 4 Rakkan ( 3) 5

Les de første sidene av boken!

Mantaantologien Rakkan fortsetter i sitt tredje volum! Ikke gå glipp av fortsettelsen av historiene du kjenner fra Rakkan vol. 0, 1 og 2 - og begynnelsen på nye fortellinger.
 
Romstasjonen Yggdrasil holder en minnestund og markerer tapet over alle de som gikk bort da Jorden forsvant. Naomi og Torben introduseres for flere av ungdommene som overlevde verdens undergang. På hver sin måte prøver de å håndtere sjokket over å miste familie, venner og livet de kjente på jorden. Samtidig er Silmon, Tassden og Robert på jakt etter tyven som stjal Mantikorens tryllestav og alle Roberts eiendeler. Det fører til en heseblesende og kaotisk jakt etter den slu sangeren, Ronja. 
 
Aurora sliter med følelsene sine for Ulrikke og skyldfølelsen ovenfor vennen Hiro. Er hun egentlig forelsket eller liker hun bare Ulrikke som en venn? Og har det noe å gjøre med at hun begynner å miste kontrollen over evnene sine? De mange underlige samtalene med den eksentriske Lue-Lars fortsetter på stoppet for buss 4E, og en ny hverdag i en ny jobb begynner. 
 

Samtidig begynner et nytt eventyr med den unge jenta Celeste. I en fjern og magisk verden er dramatiske hendelser satt i sving. Det vil få store konsekvenser for en venninnegjeng i nåtidens Oslo. I Oslos gater strever også den kaffehatende Lotte med enhver nybegynners største skrekk; en komplisert kaffebestilling med en mildt sagt arrogant barista.
SKU
9788284010663
Sjangere: Antologi
Detaljer
SKU 9788284010663
Opprinnelsesland : Danmark
Serie Rakkan
Sjanger Antologi
Språk Norsk Bokmål
Format Paperback
Aldersgruppe Barn (0-11), Ungdom (12-18)
Avansert Format Paperback
Serie : Rakkan
Volum 3
Produsent / Forlag : Outland forlag