Pandemic Legacy Season 0

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 23. okt. 2020
  • Forlag: Z-man Games
kr  1 124,10

Ikke medlem

kr  1 249

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
eller
Klikk & Hent
Året er 1962 - Den kalde krigen herjer for fullt og en ny trussel så vidt tydes i horisonten, et nytt dødelig Sovjetisk biovåpen som har fått navnet “Project MEDUSA”. Du og dine medstudenter i...
Pandemic Legacy: Season 0 1
Pandemic Legacy: Season 0 1

Året er 1962 - Den kalde krigen herjer for fullt og en ny trussel så vidt tydes i horisonten, et nytt dødelig Sovjetisk biovåpen som har fått navnet “Project MEDUSA”. Du og dine medstudenter i medisin har blitt rekruttert av CIA. Deres oppgave er å etterforske dette nye biovåpenet og dermed hindre dens fremgang. Reis verden rundt og benytt deg av nøye utvalgte aliaser slik at du raskt kan reise mellom Allierte, Nøytrale og Sovjetiske byer.


Pandemic Legacy: Season 0 er designet som en forløper til Pandemic Season 1 og 2, men krever ingen tidligere kunnskap om spillene. Slik som i de to første spillene spiller du med nye kort og nye regler hver gang, dette kommer til å ha konsekvens i fremtidige spill. Hvert alias du lager vil få nye kontakter og tilegne seg nye eiendeler du vil bli nødt til å benytte deg av for at planene dine skal gå så mye på skinner som overhode mulig.

Og sist men ikke minst, CIA følger med på dine prestasjoner i feltet. Jobb sammen med dine med agenter for å slå denne nye biotrusselen - verdens skjebne avhenger av det. Kan du redde menneskeheten enda en gang? 

SKU
841333111038
Detaljer
SKU 841333111038
Opprinnelsesland : Kina
Forfattere Matt Leacock, Rob Daviau
Format Grunnsett
Brettspill Type Strategispill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 45 - 60 minutter
Antall Spillere 2 - 5
Antall Spillere 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 2 - 4
Utgiver Z-man Games
Mekanikk Samlespill
Illustratør Dan Gerlach, Monica Helland, Atha Kanaani, Samuel Shimota