Rakkan ( 4)

Rakkan , Vol. 4
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Action og Eventyr, Antologi, Drama, Humor, Science-Fiction
  • Slippdato: 28. okt. 2022
  • Forlag: Outland forlag
kr  125,10

Ikke medlem

kr  139

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Antologiserien Rakkan er tilbake! Les fortsettelsen av fem av serien fra Rakkan vol. 1, 2 og 3, og begynnelsen på en ny fortelling. Etter et tilsynelatende vanlig fall med sparkesykkelen blir...

Antologiserien Rakkan er tilbake! Les fortsettelsen av fem av serien fra Rakkan vol. 1, 2 og 3, og begynnelsen på en ny fortelling. 

 

Etter et tilsynelatende vanlig fall med sparkesykkelen blir Celeste kjent med ridderen Xavier, og innser at hun plutselig befinner seg i en helt annen verden! Hvordan er det mulig, og kan hun stole på at Xavier virkelig kan hjelpe henne? Torben og Naomi stifter bekjentskap med den fargerike, nye læreren Eir, men Naomis drøm om å bli en robotpilot får en skuffende start. 

 

Letty blir konfrontert av to ukjente som ser ut til å vite mer om hvem Letty er enn det hun selv kan huske. Hvem er de og kan det stemme at Letty kanskje ikke er så uskyldig som hun virker? I en annen magisk verden begynner et nytt eventyr. En skoletur på historisk museum tar plutselig en uventet vending og kaster den unge jenta Ella ut på et magisk oppdrag!

 

Samtidig fortsetter samtalene med Lue-Lars på holdeplassen for buss 4E, viser det seg at Lue-Lars er den som står bak de mystiske sjokoladene. I Shanborg er det klart for nye forviklinger og absurde situasjoner. Ronja har en plan for hvordan Robert, Silmon og Tassden kan stjele tilbake Mantikorens tryllestav fra prinsesse Atarashii og prins Sipan. Det kreves både list, et vågalt tyveri og en god porsjon scenekunst.

SKU
9788284010755
Sjangere: Action og Eventyr Antologi Drama Humor Science-Fiction
Detaljer
SKU 9788284010755
Opprinnelsesland : Danmark
Forventet lanseringsdato 28.10.2022
Serie Rakkan
Forfattere Dænney, Hiwar Nheli, Joiski, June Evelyn Svensli, Mark Egan, Tenpi
Sjanger Action og Eventyr, Antologi, Drama, Humor, Science-Fiction
Format Paperback
Leverandørstatus Tilgjengelig
Aldersgruppe Barn 12+, Ungdom, Voksen
Avansert Format Paperback
Forsidekunstner Dænney
Språk Norsk Bokmål
Volum 4
Utgiver Outland forlag
Antall Sider 140