Lego Marvel Super Heroes CIB (Switch)

  • Format: switch
  • Språk: Engelsk
  • Slippdato: 8. okt. 2021
  • Forlag: Warner Bros Games

Pris

kr  349

Ikke tilgjengelig på nettlager

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for kjøp på nett.
Ønsker du å få beskjed når varen kommer på nettlager? Ja, send meg beskjed
OBS: Dette produktet inneholder en kode til å laste ned spillet til Switch,  ikke en fysisk Switch-brikke. Superheltene fra Marvel-universet er samlet i et morsomt spill fylt av action og...

OBS: Dette produktet inneholder en kode til å laste ned spillet til Switch,  ikke en fysisk Switch-brikke.

Superheltene fra Marvel-universet er samlet i et morsomt spill fylt av action og legoknusing! LEGO Marvel Super Heroes har en original historie hvor Nick Fury tilkaller Iron Man, Hulken, Thor, Spider-Man, Wolverine og andre superhelter for å redde jorden fra Loki og Galactus, som har et mål for øye, nemlig hevn. LEGO og Marvel-fans kan glede seg over et klassisk LEGO-videospill fylt av eventyr og humor.

Styr dine Marvel-favoritter i LEGO Marvel Super Heroes. Spillet lar deg låse opp flere enn 100 karakterer fra det populære Marvel-universet, inkludert fan-favoritter som Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulken, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki and Galactus! Spillet vil la deg oppleve en mengde superkule karakteregenskaper, kamplignende action-sekvenser, opppgaveløsning og ikke minst en unik historie fortalt med leken LEGO-humor.

Spillfunksjoner

Knus ting, sving deg og fly rundt i det første LEGO-spillet med fler enn 100 av dine favorittsuperhelter og superskurker fra Marvel-Universet. Som blantannet Iron Man, Wolverine, Hulken, Spiderman, Captain America, Black Widow, Loki og Deadpool.

Redd Jorden som din favoritt Marvel-karakter med superkule styrker og egenskaper:

  • Iron Man kan fly, sveve, skyte missiler og slippe løs sin kraftfulle energistråle fra Arc Reactor.
  • Spider-Man kan skyte spindelvev og bruke sine edderkoppsanser til å finne objekter som er usynlig for andre. I tillegg klatrer han selvfølgelig oppover vegger og web-svinger seg gjennom bygninger.
  • Captain America kaster skjoldet sitt på objekter eller fiender, fester det i veggen som en plattform, og bruker det til å avlede laser eller beskytte seg selv fra skade.
  • Hulken knuser ting!


Utfør nye og kraftfulle moves med «BIG-fig»-karakterer som Hulken og Abomination. Etterlat en sti av ødeleggelse mens du knuser deg gjennom LEGO-vegger og enkelt kaster biler med din superstyrke.

Opplev et LEGO New York som aldri før, og reis til ikoniske steder fra Marvel-universet som X Mansion, Asteroid M og Asgard.

De forskjellige karakterene kan spesialbygges, slik at du kan lage unike superhelter.

Opplev en spennende original historie fylt med klassisk LEGO-videospill-eventyr og humor.

LEGO Marvel Super Heroes for Nintendo Switch inkluderer også følgende tidligere utgitte DLC-pakker:

LEGO Marvel Super Heroes Super Pack: Gjør deg klar for LEGO-knusende action med flere superhelter og superskurker, i tillegg til nye kjøretøy og løp. Spill som fan-favorittene Dark Phoenix, Winter Soldier, Symbiote Spider-Man, Hawkeye, Falcon, og Beta Ray Bill.

LEGO Marvel Super Heroes Asgard Pack: Skap kaos som den hevnlystne Malekith og den skurkaktige LEGO-figuren Kurse. Spill som Jane Foster og skjoldpiken av Asgard, Sif. Forsvar universet med Odin og de tre krigerne: Volstagg, Hogun og Fandral.

SKU
5051895412640
Detaljer
SKU 5051895412640
Opprinnelsesland : USA
Format switch
Språk Engelsk
Utgiver Warner Bros Games