Munchkin (Norsk 2. utgave)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Humor, Fantasy
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 15. okt. 2022
  • Forlag: Outland forlag
kr  269,10

Ikke medlem

kr  299

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
La spillet begynne! Bekjemp alt du møter. Dolk vennene dine i ryggen og stjel tingene deres. Få tak i skattene og løp. Dette prisbelønte kortspillet fanger essensen av Dungeon Crawling-opplevelsen...

La spillet begynne! Bekjemp alt du møter. Dolk vennene dine i ryggen og stjel tingene deres. Få tak i skattene og løp. Dette prisbelønte kortspillet fanger essensen av Dungeon Crawling-opplevelsen ... uten den slitsomme rollespillinga.

 

Du og dine venner konkurrerer om å bekjempe monstre og få tak i magiske dingsebomer. Og for noen dingsebomser! Ikle deg Den Godt Utrustede Hjelmen og Rævsparkende Støvler. Bruk Napalmpælmeren eller den frapperende fragmenterende, fromme og fryktelige Motorsagen til å slakte Potteplanter og Siklende slim, og kjemp deg opp til den episke Plutoniumsdragen ... Munchkin kan kaste enhver rollespillende gruppe ut i hysterisk latter - og mens resten ler, kan du stjele tingene deres. Boksen har perfekt ta-med- størrelse, og passer ypperlig i festlige lag som hytteturer, spillkvelder, familiekos og vennefester.

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
7073021000031
Sjangere: Humor Fantasy
Detaljer
SKU 7073021000031
Opprinnelsesland : Tyskland
Forventet lanseringsdato 15.10.2022
Serie Munchkin Norsk
Forfattere Steve Jackson
Sjanger Humor, Fantasy
Format Grunnsett
Brettspill Type Kort / Miniatyrspill
Aldersgruppe Ungdom (12-18), Voksen
Språk Norsk Bokmål
Minimum Spilltid 60+ minutter
Spilltid 60-120 min
Anbefalt Antall Spillere 3-6
Utgiver Outland forlag
Mekanikk Kort-drafting