Logg inn og bruk rabattkode "Magic-2024" i kassen for 20 % medlemsrabatt på Magic-løskort!

Map Collection 1: Asia & Legendary Asia, Ticket to Ride ( 1)

  • Format: Utvidelse
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 30+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2011
  • Forlag: Days of Wonder
kr  494,10

Ikke medlem

kr  549

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Ticket to Ride Map Collection #1 – Asia legger til to nye spilloppsett på verdens største kontinent. Dette er en utvidelse, og krever enten Ticket to Ride eller Ticket to Ride: Europa for å spilles....
Ticket to Ride Map Collection #1 – Asia legger til to nye spilloppsett på verdens største kontinent. Dette er en utvidelse, og krever enten Ticket to Ride eller Ticket to Ride: Europa for å spilles. I Team Asia kan 4-6 spillere konkurrere mot hverandre som lag. Hver spiller har sin egen hemmelige hånd med kort og billetter, i tillegg til ekstra kort som deles mellom gruppemedlemmene. Poengene er felles for medlemmene, og teamet med flest poeng vinner! Eller ta utfordringen i Legendary Asia, hvor noen av rutene har blitt gjort om til fjellruter. Når en spiller tar kontrollen over en slik rute, må spilleren legge på side et av sine tog og scorer to ekstra poeng. Dette vil gi spillerne ekstra poeng, men de mister tilgangen på enkelte tog resten av spillet. Spilleren som knytter sammen flest byer, tjener i tillegg en ekstra «Asian Explorer» bonus på hele ti poeng!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
824968117736
Detaljer
SKU 824968117736
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Alan R. Moon, François Valentyne
Format Utvidelse
Brettspill Type Familiespill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 30+ minutter
Anbefalt Alder 8
Spilltid 30 - 60 minutter
Antall Spillere 2 - 6
Antall Spillere 2, 3, 4, 5, 6+
Anbefalt Antall Spillere 2 - 6
Utgiver Days of Wonder
Mekanikk Kort-drafting, Samlespill
Illustratør Cyrille Daujean, Julien Delval