Don't Panic! Bruk rabattkode "TOWELDAY-2024" og få 25% rabatt på fire utvalgte Hitchhiker-bøker

Unike julehefter du kan legge i strømpa

Julehefter hører julen til! De er en viktig del av våre faste juletradisjoner, og det kommer stadig nye varianter. Her har vi samlet både klassiske og nye julehefter, så hele familien kan finne sine favoritter!

Se også: Litt snop i julestrømpa? Sjekk vårt utvalg av godteri

Eventyrlige hefter som lokker frem julestemningen

Julemorgenen blir ekstra morsom når du og de yngste kan fiske opp et julehefte fra strømpa, som ingen andre har maken til. I år har vi fått inn flere unike hefter som byr på alt fra spennende eventyr og vakre fortellinger, til nye tolkninger av gamle favoritter. De vakre illustrasjonene og engasjerende historiene vil lokke fram julestemning og leselyst hos alle og enhver!

Humoristiske tegneserier til julestrømpa

Mange populære tegneserier kommer også i egne juleutgaver, og sørger for at julemorgenen blir litt ekstra festlig. I år har vi også hentet inn flere julehefter som passer ypperlig for de som setter pris på humor og lattermild stemning i jula.

Disney-klassikere til hele familien

Ingen liste over julehefter er komplett uten Donald Duck & Co. og andre klassikere. I år har vi inne et bredt utvalg julehefter med Donald og vennene hans i Andeby, i tillegg til en rekke andre kjente og rampete karakterer og serier. Her er det noe for alle som står opp tidlig hver julemorgenen for å se alle de kjente og kjære tegneseriene og filmene.

De gamle klassikerne!

Alle julehefter