Hjertestopper ( 1) Gutt møter gutt HC

  • Format: Hardcover
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Drama
  • Forlag: Gyldendal
Hjertestopper, eller Heartstopper, er en nydelig tegneserie av Alice Oseman om Nick og Charlie, som tross alt finner hverandre og blir tidenes #relationshipgoal. Nick er skolens fotballstjerne, mest populære gutt og generelt fin fyr. Charlie er skolens eneste åpne homofile, og dessuten langt ifra medlem av de kule kidsa. Når Nick og charlie en dag ender opp i samme faggruppe blir Charlie sårt forelsket i den uoppnåelige Nick, som om han ikke hadde nok å slite med fra før. Det Charlie ikke vet, er at Nick ikke er fullt så A4 som han fremstår. Det er duket for hjertesmerte, tårer og feelgood!
 
Osemans serie begynte på nettet men ble oppdaget og gitt ut i fysisk format. Hun har i tillegg gitt ut bøker som er ypperlig lesning for de som vil ha mer! Nick and Charlie, som går litt dypere inn i fotellingen om verdens søteste par, samt This Winter hvor julen tærer på forholdet er fine historier for de som ikke får nok Heartstopper.
 
Serien anbefales til alle som trenger en dose kjærlighet og optimisme, selv om karakterene håndterer hverdagsproblemer og utfordringer innen psykisk helse underveis. Grunntonen er positiv og optimistisk, og jeg elsker den. 
 
- Kristian Butikkmedarbeider - Outland Oslo
kr  206,10

Ikke medlem

kr  229

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Gutt møter gutt. Gutt faller ... hardt. Charlie og Nick går på samme skole, men har aldri møttes før - ikke før den dagen de plutselig blir plassert ved siden av hverandre. Guttene blir fort...
Hjertestopper ( 1) Gutt møter gutt HC 1
Hjertestopper ( 1) Gutt møter gutt HC 1
Gutt møter gutt. Gutt faller ... hardt. Charlie og Nick går på samme skole, men har aldri møttes før - ikke før den dagen de plutselig blir plassert ved siden av hverandre. Guttene blir fort venner, men det tar ikke lang tid før Charlie faller hardt for Nick. Og å være forelska i den heterofile kompisen sin, det er ikke så enkelt. Kjærligheten er imidlertid ikke alltid forutsigbar. Kanskje Nick er mer interessert i Charlie enn noen av dem skjønner? Hjertestopper er en tegneserie om kjærlighet, vennskap og mental sykdom. Det er en varm historie som favner om noe stort, noe som snakker til oss alle. Hjertestopper har en økende fanskare over hele verden, og snart kommer også TV-serien på Netflix.
SKU
9788205562233
Sjangere: Drama
Detaljer
SKU 9788205562233
Serie Hjertestopper
Forfattere Alice Oseman, Gunnhild Magnussen
Sjanger Drama
Format Hardcover
Aldersgruppe Barn 12+, Ungdom (12-18)
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Utgiver Gyldendal
Antall Sider 288