Heartstopper Volume 1: The million-copy bestselling series, now on Netflix!

pris på nett

Tilbudspris 160,65 kr Vanlig pris 189 kr

pris i butikk

189 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Kjærlighet og Romanse, LGBT
  • Slippdato: 7. feb. 2019
  • Forlag: Hachette Children's Group

Heartstopper er en gripende fortelling om to gutter, psykiske utfordringer, forelskelse og legning. Hvordan er det å bli forelsket i en venn av samme kjønn? En samfunnsrelatert historie med hendelser jeg tipper flere kan kjenne seg igjen i. Både dialogen og stilen er myk å god, med et viktig tema. En spennende serie jeg kan anbefale til alle. 

 - Fredrik Ansatt, Outland Oslo

Heartstopper, er en nydelig tegneserie av Alice Oseman om Nick og Charlie, som tross alt finner hverandre og blir tidenes #relationshipgoal. Nick er skolens fotballstjerne, mest populære gutt og generelt fin fyr. Charlie er skolens eneste åpne homofile, og dessuten langt ifra medlem av de kule kidsa. Når Nick og charlie en dag ender opp i samme faggruppe blir Charlie sårt forelsket i den uoppnåelige Nick, som om han ikke hadde nok å slite med fra før. Det Charlie ikke vet, er at Nick ikke er fullt så A4 som han fremstår. Det er duket for hjertesmerte, tårer og feelgood!
 
Osemans serie begynte på nettet men ble oppdaget og gitt ut i fysisk format. Hun har i tillegg gitt ut bøker som er ypperlig lesning for de som vil ha mer! Nick and Charlie, som går litt dypere inn i fotellingen om verdens søteste par, samt This Winter hvor julen tærer på forholdet er fine historier for de som ikke får nok Heartstopper.
 
Serien anbefales til alle som trenger en dose kjærlighet og optimisme, selv om karakterene håndterer hverdagsproblemer og utfordringer innen psykisk helse underveis. Grunntonen er positiv og optimistisk, og jeg elsker den. 
 
- Kristian Butikkmedarbeider - Outland Oslo

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

375+ på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Heartstopper Volume One: The million-copy bestselling series, now on Netflix!
Heartstopper Volume One: The million-copy bestselling series, now on Netflix!

Boy meets boy. Boys become friends. Boys fall in love. An LGBTQ+ graphic novel about life, love, and everything that happens in between - for fans of The Art of Being Normal, Holly Bourne and Love, Simon.

Charlie and Nick are at the same school, but they've never met ... until one day when they're made to sit together. They quickly become friends, and soon Charlie is falling hard for Nick, even though he doesn't think he has a chance.

But love works in surprising ways, and Nick is more interested in Charlie than either of them realised.

Heartstopper is about love, friendship, loyalty and mental illness. It encompasses all the small stories of Nick and Charlie's lives that together make up something larger, which speaks to all of us.

'The queer graphic novel we wished we had at high school.' Gay Times

This is the first volume of Heartstopper, with more to come.

SKU
9781444951387
Sjangere: Kjærlighet og Romanse LGBT
Detaljer
SKU 9781444951387
Vekt (Kg) : 0.360000
Opprinnelsesland : Storbritannia
Serie Heartstopper
Forfattere Alice Oseman
Sjanger Kjærlighet og Romanse, LGBT
Språk Engelsk
Format Paperback
Leverandørstatus Tilgjengelig
Aldersgruppe Ungdom (12-18), Voksen
Serie : Heartstopper
Subsjanger: LGBT
Volum 1
Produsent / Forlag : Hachette Children's Group
Antall Sider 288
Andre produkter du kanskje vil like?