Det Store Kuløpet

Bone , Vol. 2
  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Forlag: Outland forlag
kr  179,10

Ikke medlem

kr  199

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
eller
Klikk & Hent
Det Store Kuløpet er den andre boken i en serie på ni, skrevet og tegnet av Jeff Smith. Fone Bone og fetterne hans planlegger å reise tilbake til Boneville etter å ha besøkt bygden Barrelhaven med...
Det Store Kuløpet 1
Det Store Kuløpet 1

Det Store Kuløpet er den andre boken i en serie på ni, skrevet og tegnet av Jeff Smith. Fone Bone og fetterne hans planlegger å reise tilbake til Boneville etter å ha besøkt bygden Barrelhaven med Thorn og Besta Ben. Men Phoney Bone risikerer alt i et siste forsøk på å bli rik i en fei under det årlige store kuløpet i bygden. Som vanlig slår Phoneys planer fryktelig feil, og Boneville virker lenger unna enn noen gang.

Samtidig tyder truende tegn på at det brygger til krig, og Fone Bone må hjelpe vennene sine med å forsvare den idylliske dalen deres mot en formidabel fiende.

Bøkene ble umiddelbare klassikere da de dukket opp i USA som uavhengige tegneserier i 1991. Serien har siden den gang mottatt 38 internasjonale priser og solgt en million hefter på mer enn 15 språk.

Bone-serien har tidligere vært utgitt på norsk ved Egmont forlag. Dette er den nye og oppdaterte oversettelsen på ni bind, i farger.

 

SKU
9788269031768
Detaljer
SKU 9788269031768
Opprinnelsesland : Norge
Serie Bone
Format Paperback
Avansert Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Volum 2
Utgiver Outland forlag