Catan

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 1995
  • Forlag: Mayfair Games

Spillet er en historie i seg selv. Den gir deg mulighet til å danne avtaler med dine motspillere. Catan er et spill med flott utsmykning og støtter et strategisk hode! Jeg finner meg selv sittende ved bordet om og om igjen for Catan. Et spill som virkelig kan skape minner i spillgruppen.

- Magnus, Outland Oslo.

kr  809,10

Ikke medlem

kr  899

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
I Catan (tidligere kalt Settlers of Catan) skal spillerne prøve å være en dominerende kraft på de nyoppdagete Catan-øyene ved å bygge landsbyer, byer og veier. I begynnelsen av hver tur kastes et...
I Catan (tidligere kalt Settlers of Catan) skal spillerne prøve å være en dominerende kraft på de nyoppdagete Catan-øyene ved å bygge landsbyer, byer og veier. I begynnelsen av hver tur kastes et sett med terninger som bestemmer hvilke ressurser øyen produserer. Spillerne samler deretter inn disse ressursene, representert av kort: treverk, hvete, murstein, sauer og malm. Bruk ressursene, byttehandle med motstanderne og bygg opp en sivilisasjon, og førstemann til 10 poeng går av med seieren!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
29877030712
Detaljer
SKU 29877030712
Opprinnelsesland : USA
Forfattere Klaus Teuber
Format Grunnsett
Brettspill Type Familiespill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 10
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 3 - 4
Antall Spillere 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 3 - 4
Utgiver Mayfair Games
Mekanikk Bytting og Handel
Illustratør Volkan Baga, Tanja Donner, Pete Fenlon, Jason Hawkins, Michaela Kienle, Harald Lieske, Michael Menzel, Marion Pott, Matt Schwabel, Franz Vohwinkel, Stephen Graham Walsh