The Castles of Burgundy (20th Anniversary)

  • Format: Grunnsett
  • Språk: Engelsk
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2019
  • Forlag: Alean

Castles of Burgundy er et mysterium uten like: et gammelt og, helt ærlig, ganske stygt spill, har tematikk som er uten tilknytning til spillet for øvrig, kontroversiell materialkvalitet og tar minst 20 minutter å forklare regler på. Samtidig har det holdt seg utrettelig fast på BoardGameGeek sin topp 20-liste i 15 år! Og det regjerer fortsatt som min personlig favoritt. Jeg kan ikke anbefale det nok!

Jarek, brettspillansvarlig, Outland Oslo

kr  539,10

Ikke medlem

kr  599

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
The Castles of Burgundy er et spill satt i Burgundy regionen under høy-middelalderens Frankrike. Hver spiller tar på seg rollen som en aristokrat med kontroll over hvert sitt herredømme. Ditt mål...

The Castles of Burgundy er et spill satt i Burgundy regionen under høy-middelalderens Frankrike. Hver spiller tar på seg rollen som en aristokrat med kontroll over hvert sitt herredømme. Ditt mål er å bygge bosetninger og mektige slott, praktisere handel, grave etter sølv samt benytte deg av kunnskapen gitt til deg av reisende. Som spillere er målet å ta “settlement tiles” fra spillebrettet og plassere dem i hvert deres herredømme. Hver brikke har sin funksjon. Disse starter ikke å fungere før brikken er plassert i et herredømme. Herredømmet i seg selv består av flere regioner, som hver for seg krever forskjellige typer “ settlement tiles”. Spilleren som har flest vinnings poeng når den siste runden er spilt vinner.

2019 versjonen av dette spillet inneholder også åtte utvidelser, hvorav syv kun tidligere har vært tilgjengelig som promomateriale.

 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
4005556269259
Detaljer
SKU 4005556269259
Opprinnelsesland : Tsjekkia
Forfattere Stefan Feld
Format Grunnsett
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 12
Spilltid 70 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 4
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 4
Utgiver Alean
Mekanikk Samlespill
Illustratør Antje Stephan, Claus Stephan