Black Week hos OutlandBlack Week hos Outland
 : 
 : 
 : 
 

Gå ikke glipp av årets råeste salg!

Black Week 2024

Black Week hos Outland: årets råeste salg! 

Årets største shoppingdager hos Outland nærmer seg med stormskritt! Vi gleder oss til galskapen og teller ned timene til årets Black Week. Vi er ikke helt klare til å annonsere hva som kommer på tilbud hos Outland under Black Week. Men vi lover det blir awesome! Gå ikke glipp av årets Black Week hos Outland – bli medlem i kundeklubben og få tilbudene rett i innboksen!

Når starter Black Week hos Outland?

Hos Outland starter Black Week 2024 allerede søndag 17. november, hvor vi tjuvstarter salgsuken med noen sykt gode kupp som varer hele uken. Her vil det være mange godbiter!

Hvor lenge varer Black Week hos Outland?

Black Week hos Outland tjuvstarter søndag 17. november og varer til og med søndag 24. november.

Hva kommer på tilbud under Black Week hos Outland?

Vi gjentar suksessen fra 2022 og slår til med rabatt på hele kategorier på utvalgte dager i løpet av uken. På selveste Black Friday smeller vi til med ekstra galskap og setter nesten hele butikken på tilbud!

Selv om det hadde vært artig å holde tilbudene hemmelige og overraske deg med nye tilbud hver dag, så syntes vi det er greit at du kan planlegge handleuken din litt. I god tid før galskapen starter, vil vi liste opp de kommende tilbudene på denne siden.

Vil det være eksklusive medlemstilbud under Black Week hos Outland?

Yes! I år gjør vi faktisk hele Black Week til en eneste stor medlemskampanje! Alle tilbudene hos Outland under Black Week vil være eksklusive medlemstilbud. Bli medlem nå!

Vil Outland arrangere Cyber Monday i 2024?

Vi smeller til med Cyber Monday 25. november. Så nå er det bare å fylle opp ønskelistene og forberede seg på en hel uke med tilbud hos Norges største faghandel for populærkultur.

 

Black Week hos Outland! Kampanjeperiode gjelder fra søndag 17. november kl.19 til og med søndag 24. november

Hva er Black Friday og Cyber Monday?

 

Black Friday er et amerikansk fenomen som har blitt mer og mer populært i Norge etter begrepet dukket opp i 2010. Handledagen er alltid på en fredag, og kommer alltid etter den amerikanske feiringen Thanksgiving, som er den fjerde torsdagen i november. Cyber (space) Monday er et påfølgende salgskonsept og gjelder oftest kun eksklusive tilbud og kupp i nettbutikkene.


De siste dagene i november har med disse konseptene blitt et slags høydepunkt på julehandelen og passer perfekt for kjøp av julegaver. Og det passer perfekt å få kjøpt julegavene hos Outland!