Vi har åpnet Europas største popkulturbutikk!Vi har åpnet Europas største popkulturbutikk!

Vi har åpnet Europas største popkulturbutikk!

I sommer, 2021, flyttet vi butikken vår i Oslo til nye lokaler. Etter litt etterforskning tror vi det har blitt den største butikken av sitt slag i hele Europa!

I løpet av en kort og svært intensiv periode i juni, pakket vi sammen alt vi hadde i vår flaggskipsbutikk i Kirkegata i Oslo og flyttet det til Grensen - og vår nye butikk er trolig Europas største tegneseriebutikk!

 

Nå kan dere alle få glede dere over en 2000 m2 stor skattekiste, i det som må sies å i alle fall være Norges største samling av tegneserier, manga, science fiction- og fantasy-litteratur, og samleobjekter fra alle slags mulige og umulige universer innen populærkultur. Dette er ikke bare en gode for lokale kunder i Oslo, denne butikken vil være verdt å reise langveisfra for å besøke.

 

Alle våre mange varekategorier har fått større, eller helt egen plass i butikken som de ikke har hatt før, som egne avdelinger for Harry Potter, klær og merch, en barneavdeling, og mye, mye, mye mer. Det beste er å se det med egne øyne, og rote seg bort blant alt det nye vi nå kan vise fram.

Level up! Vårt nye samlingssted

Outland sin reise har vært lang og lærerik, og vi er stolte over å ha tatt vårt neste steg og levlet opp!

 

I løpet av de siste 10-15 årene har interesser og hobbyer som tidligere har vært negativt ansett som “nerdete”, kommet ut av kjelleren, vokst til å bli mer mainstream, og blitt i større grad allment kjent og akseptert. Vi er opptatt av å være en bidragsyter til denne utviklingen, å kunne tilby mennesker som tidligere har følt seg utenfor et samlingssted for fellesskap med likesinnede, og å gjøre alt som geekdom har å by på tilgjengelig for enda flere som kan ha glede av det.

 

Vår nye flaggskipsbutikk i Oslo gir oss større mulighet til det enn noen gang. Butikken vil også reintrodusere spillrommet, som har vært savnet i Oslo siden spillbutikken vår i Storgata ble lagt ned. Det er foreløpig under arbeid, men vi gleder oss enormt til igjen å kunne invitere spillere av alle slag til å møtes for tvist.

Nerdforge pryder flaggskipsbutikken

Den norske duoen Nerdforge lager stemningsfulle miniatyrdioramaer og andre kunstprosjekter inspirert av fantasy og populærkultur. Til åpningen av det nye Outland Oslo tok vi kontakt med dem, og til vår store glede takket de ja til å skape et fantastisk diorama som vil stå til utstilling i butikken vår. Det er deres største diorama til nå, og vi kunne ikke vært mer glade for å ha fått et så personlig kunstverk som representerer Outland.

 

Nerdforge har godt over en million følgere over hele verden, og nå kan du besøke Outland Oslo for å se et av deres kjente miniatyrdioramaer med dine egne øyne. Her kan du se hvordan mesterverket ble skapt, og se mer på deres egen YouTube-kanal.

Hjertelig velkommen til det nye Outland Oslo!