I år fyller Outland 30 år!I år fyller Outland 30 år!

Outlands 30 års jubileum - les om historien!


Fra kjøp og salg av tegneserier fra gutterommet til Norges største faghandel for populærkultur!

 

Fra sin spede begynnelse har Outland handlet om lidenskap: for leserglede, for dyrking av hobbyer og spill som samler venner og familie.


Outly miniatyrmalingOutly miniatyrmaling

For over 30 år siden ble idéen om en unik tegneserieforretning til, hvor eier og grunnlegger utviklet konseptet fra et hobbyprosjekt til et viktig samlingspunkt for alle mennesker som brenner for bøker, tegneserier, rollespill, brettspill, kortspill og populærkultur.

 

I 1998 kunne Outland åpne sine dører inn til den første butikken sin, midt i Oslo. Siden den gang har Outland fortsatt å vokse og etter få år så nye butikker dagens lys. I Trondheim åpnet Outland i 2000, deretter fulgte Stavanger og Kristiansand. Outland teller i dag åtte butikker spredt rundt om i Norge.

 

I tillegg til de fysiske butikkene følger den alltid tilgjengelige nettbutikken, Outland.no, med på lasset. Nettbutikken tilbyr både hjemlevering og reservering av varer som kan hentes i butikkene via Klikk & Hent.

Outland ForlagOutland Forlag

Outland som selskap og konsept er ikke bare opptatt av varehandel, men ønsker også å være en aktør innen kulturformidling i Norge. Outland Forlag så derfor dagens lys i 2016, hvor det er et ønske om å gjøre flere tegneserier og spill av ulike slag tilgjengelig på norsk.

Outlands butikker arrangerer flere ukentlige aktiviteter, og flere av butikkene har egne området i butikken satt av til spill og sosiale aktiviteter. Outland er derfor stolte av å kunne tilby et sted hvor alle er velkomne til å møtes og dele sine interesser med likesinnende.

Outly med My Hero AcademiaOutly med My Hero Academia
Outly LegoOutly Lego
Outly med kortOutly med kort

Outlands vekst og popularitet har bidratt til økt synlighet for tegneserier, spill og populærkultur i mange norske byer. Med nesten 100 kunnskapsrike ansatte med genuine interesse for produktutvalget i butikkene, er det ikke rart at det er hos nettopp Outland mange har funnet sin nye hobby og lidenskap.

I de kommende årene vil Outland fortsatt tilby fritidsinteresser som fremmer lek, fantasi, nysgjerrighet og sosialt samvær, i en ellers hektisk, digital hverdag.

Outly I Heart OutlandOutly I Heart Outland

Outlands 30 års jubileumOutlands 30 års jubileum