Young Baron

pris på nett

Tilbudspris 102 kr Vanlig pris 120 kr

pris i butikk

120 kr
  • Format: Paperback
  • Språk: Engelsk
  • Forlag: Ford Forlag
Etter Greg Storms bortgang i september 2019 bestemte Daniel Østvold seg for å redigere og fargelegge et hefte som opprinnelig publisert ble i nettutgave, og i sort/hvitt. Tekstforfatter Storm og...

Nettbestilling

Få varen levert rett hjem!

Færre enn 5 på lager

Klikk & Hent

Hold av varen i din nærmeste Outland-butikk

eller
Velg butikk
Young Baron 1
Young Baron 1

Etter Greg Storms bortgang i september 2019 bestemte Daniel Østvold seg for å redigere og fargelegge et hefte som opprinnelig publisert ble i nettutgave, og i sort/hvitt. Tekstforfatter Storm og tegner Østvold lagde The young baron mellom desember 2017 og juli 2018.

Fortellingens hovedrolle er besatt av en av de sentrale karakterene i Greg Storms fantasyunivers: Baron von Fiffelfalsfaffel. Det hele åpner med at baronen gjør en ufordelaktig observasjon i speilet. Et grått hår fremkaller ønsket om å finne den sagnomsuste Ungdomskilden. Evig ungdom er ikke noe enkelt mål, selv ikke for baronen. Prosjektet krever forberedelser, og en sjøgående ekspedisjon utrustes med en obligatorisk posse ulvemenn.
Vi er umiddelbart på tur rundt kloden og vel så det. Trollmannen Ioannes og hans hjelper dukker opp som flyktige følgesvenner med tvilsom agenda, og baronens hustru Grevinne Alcydia sufflerer per magisk kule. Diverse ville dyr påtreffes, en autoritær gryte, nidkjære pingviner, russisk mafia, zombier og langt fra søte harepuser likeså.
I løpet av odyssèen erfarer baronen diverse skjellsettende forvandlinger. Uten å avsløre noe konkret kan vi love mye spenning og en uventet avslutning.

SKU
9788293512189
Detaljer
SKU 9788293512189
Opprinnelsesland : Norge
Format Paperback
Avansert Format Paperback
Språk Engelsk
Utgiver Ford Forlag