Arkahm Horror LCG: Weaver of the Cosmos Mythos Pack

  • Format: Utvidelse
  • Språk: Engelsk
  • Sjangere: Horror og Grøss, Fantasy
  • Spilletid: 60+ minutter
  • Slippdato: 1. jan. 2020
  • Forlag: Fantasy Flight Games
kr  224,10

Ikke medlem

kr  249

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Arkham Horror: The Card Game; Weaver of Cosmos er den sjette og avsluttende delen av Mythos Pakkene om Dream-Eater syklusen. Dette er scenario 4-B, og kan enten spilles frittstående, eller i en...
Arkham Horror: The Card Game; Weaver of Cosmos er den sjette og avsluttende delen av Mythos Pakkene om Dream-Eater syklusen. Dette er scenario 4-B, og kan enten spilles frittstående, eller i en kombinasjon med de andre utvidelsen for å skape en 4- eller 8-delt kampanje. Etter hva som skjedde i Point of No Return, har teamet ditt endelig nådd det marerittaktige, siste rommet. Alt har ledet opp til dette, og nå står dere ovenfor en edderkopp-skikkelse som kan når som helst utslette hele verdenen og erstatte den med en ny realitet. Hvis dere ikke klarer å stomme det, vil det ikke lenger være noen Jord å vende tilbake til, ingen rømningsvei ut fra fryktelige drømmelandskapet, og the Dreamlands vil bli fortapt i evig tid. Dere har ingen valg; det er på tide å slåss!
 

Husk kortlommer (sleeves)!
Ta vare på kortene som følger med i dette spillet! Vi anbefaler at kortene legges i kortlommer for å redusere slitasje, samt gjøre stokkingen lettere! Nedenfor ser du kortlommene vi anbefaler til dette spillet:

SKU
841333110239
Sjangere: Horror og Grøss Fantasy
Detaljer
SKU 841333110239
Opprinnelsesland : Kina
Sjanger Horror og Grøss, Fantasy
Format Utvidelse
Brettspill Type Kort / Miniatyrspill
Språk Engelsk
Minimum Spilltid 60+ minutter
Anbefalt Alder 14
Spilltid 60 - 120 minutter
Antall Spillere 1 - 5
Antall Spillere 1, 2, 3, 4, 5
Anbefalt Antall Spillere 1 - 2
Utgiver Fantasy Flight Games
Mekanikk Rollespill