Vindens navn: Kongedreperkrøniken: Dag 1 - del 2

  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Bazar
kr  179,10

Ikke medlem

kr  199

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
JEG HETER KVOTHE. Jeg har stjålet prinsesser tilbake fra sovende konger i gravhauger. Jeg brente ned byen Trebon. Jeg har tilbrakt natten med Felurian og sluppet unna med både forstanden og livet i...

JEG HETER KVOTHE.

Jeg har stjålet prinsesser tilbake fra sovende konger i gravhauger. Jeg brente ned byen Trebon. Jeg har tilbrakt natten med Felurian og sluppet unna med både forstanden og livet i behold. Jeg ble utvist fra Universitetet da jeg var yngre enn de fleste er når de blir sluppet inn. Jeg ferdes på veier i måneskinn som andre frykter å snakke om ved høylys dag. Jeg har snakket med guder, elsket kvinner og skrevet sanger som får trubadurene til å gråte.

Du har kanskje hørt om meg.

 

Vindens navn er en bok som er dømt til å bli en klassiker, i følge The London Times. Det kan virke som store ord, men den nye fantasytrilogien fra Patrick Rothfuss har fått millioner av tilhengere verden over. De to bøkene i serien har begge ligget på The New York Times bestselgerliste. Vindens navn er klassisk i både format og form, men Rothfuss imponerer med å skape et fantastisk univers ved finne sin egen unike historie og språk innen sjangeren.

Historien i Vindens navn er på en måte den enkleste som finnes: Historien om en manns liv, Kvothe, en av verdens mest legendariske menn som har gått under jorden etter å ha utført både fantastiske og grusomme handlinger. Alle tror han er død, inntil en kronikør sporer ham opp og overtaler ham til å fortelle livshistorien sin.

«Han er skremmende god denne Rothfuss», sa forfatteren av A Game of Thrones, George R. R. Martin om fantasydebutanten som har skapt en verdenssensasjon.

SKU
9788280877420
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788280877420
Språk Norsk Bokmål
Volum 1
Serie Kongedreperkrøniken
Sjanger Fantasy
Format Paperback
Utgiver Bazar
Forfattere Patrick Rothfuss
Avansert Format Paperback
Aldersgruppe Voksen