Vilvettene

  • Format: Paperback
  • Språk: Norsk Bokmål
  • Sjangere: Fantasy
  • Forlag: Cappelen Damm
kr  224,10

Ikke medlem

kr  249

Kjøp på nett og få varen sendt hjem

Varen er tilgjengelig for bestilling.
Ronja Røverdatter – Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Boken er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det legendariske Studio Ghibli i Japan. Vinteren har...
Ronja Røverdatter – Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Boken er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det legendariske Studio Ghibli i Japan.

Vinteren har kommet til Mattisskogen. Ronja får et par egne ski og mens alle røverne er innesnødd i borgen begir Ronja seg ut på oppdagelsesferd. Men skogen kan være farlig på vinterstid også, og når Ronja setter fast foten i en av hulene til huldretussene er det nesten så hun omkommer. Om det ikke hadde vært for Birk hadde hun kanskje mistet livet. Under Mattisborgen oppdager Ronja en hemmelig gang, som leder til Borkarøvernes saler. Der kan hun møte Birk i all hemmelighet og han forteller at Borkarøverne har så lite mat at de sulter alle sammen. Så blir det slik at Ronja redder livet til Birk – og i tillegg gir hun ham en omgang med lusekammen.

Ronja Røverdatter, Astrid Lindgrens siste store verk, kom ut i 1981. Boken er oversatt til 41 språk og har blitt solgt i over 10 millioner eksemplarer over hele verden. På midten av 80-tallet ble boken filmatisert av Tage Danielsson, og i 2016 kom Studio Ghiblis animerte tv-serie. I Norge er tv-serien Ronja Røverdatter tilgjengelig på Netflix.
SKU
9788202598044
Sjangere: Fantasy
Detaljer
SKU 9788202598044
Opprinnelsesland : Norge
Serie Ronja Rövardotter
Forfattere Agnes-Margrethe Bjorvand, Astrid Lindgren
Sjanger Fantasy
Format Paperback
Aldersgruppe Barn 6-9 år
Avansert Format Paperback
Språk Norsk Bokmål
Volum 2
Utgiver Cappelen Damm
Antall Sider 84